Tag: Vragen aan mijn kind (met video!)

video

Op de blog van Maaike kwam ik een artikel tegen waarin zij vragen stelt aan haar kind. Het zijn 22 vragen over je kind en ik stelde ze aan Nomi. Laatst vroeg ik op Instagram of jullie het leuk zouden vinden als ik weer een video zou opnemen, en het overgrote deel van mijn volgers zei ‘ja’. Daarom nam ik deze video op, samen met Nomi. Oh, en Lenn komt ook nog even voorbij. En voor wie geen zin heeft om de video te kijken, maar wel benieuwd is naar de antwoorden, heb ik ze uitgetypt!

De video

De vragen en antwoorden

 1. Hoe heet jij?
  Nomi
 2. Hoe oud ben jij?
  3
 3. Wanneer ben jij jarig?
  Weet ik niet. November!
 4. Hoe oud is mama?
  3
 5. Waar woon jij?
  In Goor
 6. Waar ben jij geboren?
  Bij het witte hek
 7. Wat is jouw lievelingskleur?
  Roze
 8. Wat is jouw lievelingseten?
  Pannenkoek
 9. En wat vind je vies?
  Paprika en doperwtjes
 10. Wie is jouw beste vriend of vriendin?
  Lisse! (Haar nichtje)
 11. Wat is jouw lievelingsliedje?
  Knipjesliedje! (Haar zelfbedachte liedje, die ze in de video laat horen)
 12. Wat is jouw lievelingsfilm?
  Elsa!
 13. Wat is jouw lievelingsboek?
  Weet ik niet… Elsa boekje!
 14. Waar ben je bang voor?
  Ik ben niet bang. Ik vind alle diertjes lief.
 15. Waar word je blij van?
  Van hertjes
 16. Wat vind jij stom?
  Als Lenn mij gaat duwen
 17. Wat vind jij leuk om naartoe te gaan?
  Naar de boerderij! (De kinderboerderij)
 18. Wat vind jij leuk om te doen?
  Tekenen en verven
 19. Wat kun jij heel goed?
  Alleen koprollen
 20. Wat kun jij niet zo goed?
  De stok (de brug met gym)
 21. Wat is jouw grootste wens?
  Alleen maar verven
 22. Wat is liefde?
  Baby. En diertjes.

Wat vonden jullie van de video? En hebben jullie nog ideeën voor een nieuwe video? Laat het me vooral weten in de comments, en ik zou het heel erg leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal!

Een gedachte over “Tag: Vragen aan mijn kind (met video!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.