Leuk verjaardagscadeau voor een peuter; het loopfietsje Yedoo Too Too 1 Sailor

loopfiets

Loopfietsjes zijn al een hele tijd een grote hit bij Nomi. Eerst reed ze regelmatig rond op haar loopfietsje die ze voor haar eerste verjaardag kreeg. Een klein roze fietsje met vier wieltjes, waar ze nog steeds wel eens op rijdt. Lenn kreeg voor zijn eerste verjaardag hetzelfde fietsje, maar dan in het blauw. Ook hij vindt het helemaal geweldig. Nomi is inmiddels wel echt te groot voor die kleine fietsjes, en zij heeft nu een grotere. En voor Lenn hebben we inmiddels ook een volgend modelletje in huis, die hij krijgt voor zijn tweede verjaardag. Maar Nomi en ik hebben hem al even uitgeprobeerd.

Loopfiets Yedoo Too Too 1 Sailor

loopfietsje

Het is een loopfietsje van het merk Yedoo. Hij ziet er heel gaaf en stoer uit en hij is al geschikt voor kinderen vanaf anderhalf jaar, of met een minimale lengte van 85 cm. Dat betekent dat Lenn nog even 2 cm moet groeien voor zijn tweede verjaardag, maar dat komt vast goed. Kinderen kunnen erop blijven rijden totdat ze 4 a 5 jaar zijn. Het zadel is verstelbaar en daardoor kan de zithoogte aangepast worden van 30 tot 41 cm. Het stuur is ook in hoogte verstelbaar, van 51 tot 56 cm. Het loopfietsje heeft een stalen frame en kan dus goed tegen een stootje (wat wel handig is, met een lomp jongetje zoals Lenn). De loopfiets is voorzien van 12 inch luchtbanden en met de V Alu Promax rem kan je kind veilig stoppen.

loopfietsje vanaf anderhalf

Een loopfiets is heel goed voor het evenwichtsgevoel en de balans van je kind. Bij Nomi viel het me op hoe snel haar evenwicht beter werd, en ze steeds sneller werd op haar fietsjes. Samen met Nomi heb ik dit fietsje eerst eens goed bekeken en hij ziet er echt ontzettend goed uit. Heel stevig, mooi afgewerkt, de rem werkt goed. Ik kan eigenlijk niks negatiefs zeggen over het fietsje.

yedoo

Nomi mocht hem even uitproberen en wat vond ze dat leuk! Ze maakte een rondje door de tuin en zei dat Lenn het fietsje heel leuk zou gaan vinden. Het lukte haar ook meteen om te remmen met de handrem en ze vond het toch wel een beetje jammer dat haar eigen loopfietsje geen handrem heeft.

Dit loopfietsje is dus echt een aanrader! Je kunt hem bestellen bij Loopfietsstore.com, via deze link.

Dit loopfietsje hebben we gekregen.

Een gedachte over “Leuk verjaardagscadeau voor een peuter; het loopfietsje Yedoo Too Too 1 Sailor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.