Weekvlog 4: naar de huisarts, Elena’s kast opnieuw inrichten en een tip tegen spuitluiers

kast opnieuw inrichten

Daar is hij dan; mijn vierde vlog. Deze keer gingen we naar de huisarts, ik geef jullie een tip tegen spuitluiers, we vierden dat we 5 jaar getrouwd waren en we gingen naar de kinderboerderij. Verder ruim ik Elena’s kast op en richt ik de kast opnieuw in. Zaterdag gingen we naar de kapper en zondag vierden we natuurlijk Moederdag!

Naar de huisarts

Nomi klaagde sinds zondag al over buikpijn. Terwijl ik eerst nog dacht dat Nomi gewoon een beetje last had van spanning (want dat heeft ze wel vaker), belde ik dinsdag toch de huisarts maar even. Naast buikpijn, had ze namelijk ook pijn bij het plassen en ik vermoedde dat ze een blaasontsteking had.

Elena’s kast opruimen

Ik doe het veel te weinig, maar eigenlijk vind ik het heerlijk om een kast eens helemaal leeg te halen en opnieuw in te richten. Elena had nog veel kleertjes in haar kast liggen die haar te klein waren, dus het werd tijd om eens flink op te ruimen. Daarna richtte ik haar kast opnieuw in en nu ziet het er een stuk beter uit!

5 jaar getrouwd!

Ik schreef er ook al een blogje over; vorige week waren we 5 jaar getrouwd! En hoe vier je dat als je 3 kinderen hebt? Nou, we besloten naar de kinderboerderij te gaan haha. Daar hadden we een erg leuke middag!

Naar de kapper en Moederdag

Zaterdag besloot ik dat het tijd werd om weer eens naar de kapper te gaan. Nomi en ik waren allebei al bijna een jaar niet meer geweest! Zondag was het Moederdag en Nomi en Lenn hadden wat moois voor me gemaakt. En natuurlijk gingen we ook even naar mijn moeder en naar mijn schoonmoeder.

Bekijk de nieuwe weekvlog hier:

Werkt de video niet? Klik dan hier.

Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien! Ik word heel blij van duimpjes omhoog en (nieuwe) abonnees 😀

Tot volgende week!

Een gedachte over “Weekvlog 4: naar de huisarts, Elena’s kast opnieuw inrichten en een tip tegen spuitluiers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.