Weekvlog 15: regenboogtaart, verdwaald in Burger’s Bush en we hebben onszelf buitengesloten!

onszelf buitengesloten

Terwijl mijn eerste weekvlog nogal een impulsieve actie was (toen ik opeens geen Instagram meer had) en ik helemaal niet wist of ik er wel mee door wilde gaan, heb ik hier inmiddels mijn vijftiende weekvlog alweer voor jullie. Afgelopen week vierden we Lenns verjaardag, Nomi leerde fietsen, we gingen naar Burger’s Zoo met mijn familie (waar ik verdwaalde in de Bush) en toen we thuis kwamen bleken we niet naar binnen te kunnen, omdat de sleutel aan de binnenkant in het slot zat…

Lenn’s feestje!

Maandag 22 juli was Lenn al jarig, maar we vierden het de zaterdag erna. Gewoon klein, met familie, maar wel hartstikke gezellig. ’s Ochtends bakten we een (soort van) regenboogtaart en ’s middags kreeg Lenn hartstikke leuke cadeaus.

Leren fietsen

Opeens besloot Nomi dat ze wel zonder zijwieltjes wilde fietsen. Na een half uurtje oefenen kon ze het. ‘Hoe dan?’, vroeg ik me af. Bart en ik waren allebei hartstikke laat met fietsen en ik weet nog heel goed dat ik het echt niet durfde. Maar Nomi is blijkbaar hartstikke goed in fietsen en nu heeft ze de smaak helemaal te pakken!

Naar Burger’s Zoo

Dinsdag gingen we met mijn familie naar Burger’s Zoo. We waren er nog nooit met de kinderen geweest en het was een groot succes! Zelfs Elena vond het heel leuk, ze lag heerlijk om zich heen te kijken in de kinderwagen. Aan het einde van de dag raakte ik de rest kwijt in de Ocean, want tja, ik ben nogal nachtblind en het is daar vrij donker. Met Elena en Lenn in de kinderwagen liep ik naar de uitgang. Daar aangekomen had ik geen idee waar ik naartoe moest, maar ik zag op de bordjes staan dat je de Bush weer in moet. Je weet wel, dat bloedhete binnengedeelte. Het is daar prachtig hoor, maar ik verdwaalde er nogal, het zweet gutste van mijn lichaam en ik liep natuurlijk met de zware kinderwagen te duwen…

En blijkbaar hadden we onszelf buiten gesloten

Toen we ’s avonds thuis kwamen, bleek de sleutel aan de binnenkant van de voordeur te zitten. We konden dus niet naar binnen. De achterdeur zat op de knip, dus ook daar konden we niet in. Gelukkig stond er een raam open en uiteindelijk kwamen we toch weer binnen.

De vlog

Laadt de vlog niet? Klikt dan even hier. Bedankt voor het kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.