Weekvlog 6: Ik kan mijn kind niet handelen, alleen op straat spelen en schapen aaien

kind niet handelen

Ik zal er maar meteen eerlijk over zijn, de opvoeding van Lenn mislukt een beetje. Waarom? Nou, ik kan niet serieus blijven als hij bepaalde dingen doet. Ik moet gewoon telkens om hem lachen en dan neemt hij me totaal niet meer serieus. Oeps!

Weekvlog nummer 6

Afgelopen week speelde Nomi alleen buiten, in onze wijk. En ik vind dat toch best wel heel spannend, want ze is natuurlijk nog maar 4,5. Verder ging ik stemmen, ik kreeg een hele gave tekening op canvas en we gingen schapen aaien.

Ik kan mijn kind niet handelen

Lenn heeft regelmatig rare acties, maar dat weten jullie inmiddels misschien wel. En ik moet telkens zo lachen als hij weer iets achterlijks uithaalt… Ik kan er niks aan doen, maar ik kan dan niet stoppen met lachen. En als ik dan lachend zeg dat hij iets niet mag doen, neemt hij me natuurlijk niet zo heel serieus… Maar hij is gewoon zo grappig!

Alleen op straat spelen

Opeens stond ik voor een dilemma. Er stonden vriendjes en vriendinnetjes van Nomi aan de deur om te vragen of ze mee gingen spelen. Die kinderen waren allemaal 5 jaar of ouder en mogen blijkbaar zelf door de wijk lopen. Nomi is 4,5 en had dat nog nooit gedaan, dus ik wist niet zo goed wat ik ervan moest vinden. Nomi wilde heel graag mee en ik zei, nou ja, vooruit dan maar. Maar vervolgens vond ik het toch wel heel erg spannend!

Schapen aaien

Afgelopen zondag kon je lammetjes knuffelen bij de schaapskudde hier in de buurt. Wij besloten er naartoe te gaan en vooral Lenn vond het heel erg leuk. Nomi durfde de schapen niet te aaien, terwijl Lenn nergens bang voor was!

De vlog

Laadt de vlog niet? Klik dan even hier.

Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien!

Een gedachte over “Weekvlog 6: Ik kan mijn kind niet handelen, alleen op straat spelen en schapen aaien

  1. Linda Meester schreef:

    Oh my, dat is wel erg jong. Onze jongste van 6,5 jaar is op ditzelfde standpunt met kinderen aan de deur. De andere kinderen zijn hier opgegroeid en wij wonen hier ruim een jaar, ook dat speelt mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.