Mini shoplog voor Nomi

hm1

Zaterdag gingen we even de stad in, op zoek naar schoentjes voor Nomi. En we kwamen thuis met van alles, behalve schoentjes (maar dat ben ik inmiddels wel gewend van mezelf). Wat een drama was dat trouwens, ik kon echt bijna niks vinden in maat 19 of 20. Maar goed, die zoektocht zetten we over een tijdje wel weer voort. Wel kocht ik wat leuke dingen bij de H&M, Prénatal, C&A en V&D.

hm2

Sommigen zullen het vreselijk vinden, maar ik vind dit rokje zo schattig! Ik zag hem hangen bij de V&D en hij kost nu maar € 3,00. Hij was er niet meer groter dan maat 68, maar omdat de tailleband behoorlijk elastisch is, besloot ik hem toch eens aan te doen bij Nomi. En hij past prima! Dit wordt een deel van haar kerstoutfit.

hm3

Ook bij de Prénatal gingen we op zoek naar schoentjes en ook daar vonden we niks. Wel kwam ik dit jasje tegen, die nu € 13,00 kost. Perfect voor warme winterdagen, en in de lente past ze hem waarschijnlijk ook nog wel.

hm4

Nomi had niet meer zoveel rompers die haar goed passen, dus ik haalde er wat bij. Alvast in maat 86, dan kan ze er nog een tijdje mee. Deze kocht ik trouwens bij C&A en ze kosten € 8,90.

hm5

H&M had sale en ik kocht vast een beetje vooruit. Dit shirtje vind ik heel leuk voor in de lente en zomer en daarom kocht ik hem in maat 92. Hij kost nu maar € 3,00.

hm6

Deze vond Nomi zelf heel leuk en ze wilde hem niet meer los laten. Voor € 2,00 kon ik hem niet laten hangen.

9 gedachten over “Mini shoplog voor Nomi

  1. Kathy schreef:

    Wat een schattig rokje, heel leuk voor de kerst!
    Schoenen is hier ook een probleem, wij hebben een stappertje met maat 18 … wij hebben hele leuke schoentjes gevonden bij Zara, zelfs laarsjes!

  2. Marije schreef:

    Heel schattig allemaal! Erg herkenbaar dat er weinig keus is aan schoentjes. Wij hebben de schoentjes voor Lynn van Schuurman Schoenen in Borculo. Wel wat duurder (was 40 euro), maar ik ben zelf van mening dat kindjes die net kunnen staan/lopen kwalitatief goede schoenen moeten hebben. Bij schuurman werden ook haar voetjes opgemeten.
    Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.