VIPBOX JULI

Zaterdag werd de Vipbox weer gebracht. Deze keer paste hij niet door de brievenbus, zoals voorgaande maanden, maar werd hij als pakketje bezorgd. Dit betekent niet dat je er meer voor moet betalen, de Vipbox kost nog steeds maar € 12,95 per maand, en als je je nu aanmeldt, betaal je voor de eerste box maar € 5,00. Natuurlijk was ik erg benieuwd wat erin zit en ben erg blij met de inhoud!

Links zie je een intensief voedende balsem van Herbal Essences. Dit haarmasker is geschikt voor gekleurd, droog en beschadigd haar. Dit masker bevat ingrediënten als jojoba en vitamine E en dit helpt je haar zijn vochtbalans weer aan te vullen. Het masker kost € 3,50.
Rechts zie je een deodorant van Vogue. ’s Zomers kun je natuurlijk altijd een extra deodorant gebruiken en deze ruikt erg lekker! Hij kost € 2,50.
Ook zit er deze maand een tijdschrift in de Vipbox, namelijk ‘Gooisch’. Ik kende het tijdschrift nog niet, maar ik ga hem binnenkort lezen als ik lekker in de zon lig. Het tijdschrift kost  4,95. Ook zit er een opblaasbare strandbal in de box.
Ook een erg leuk item in de Vipbox is het strandjurkje van Shemple Paris. Dit wikkeljurkje is ideaal om over je bikini of badpak aan te trekken als je even ergens naartoe gaat. Het jurkje kost € 28,95. Een ander leuk item is het Lovea UV armbandje. Deze doe je om je pols en als het bandje verkleurd, weet je dat het tijd is om je in te smeren. 
Het bandje is erg handig en het is een goed geheugensteuntje voor als je aan het zonnen bent.
Ook zitten er weer drie leuke make-up producten in de box. Bovenaan zie je een lip trio van Mua met drie mooi kleuren lipgloss. Mua was altijd alleen online te verkrijgen, maar binnenkort komt het merk naar Nederland! De lip trio kost € 6,50. 
Daaronder zie je een mascara van Eveline Cosmetics. Deze mascara geeft je wimpers extra volume en kost € 9,95. 
Onderaan zie je weer een product van Mua, een ‘kiss proof lip stain’ in een mooie, paarse kleur. Deze lip stain kost € 6,50.
Als laatste zit er een zonnebrandcrème en een aftersun gel van No More White Bits in. Als de zon schijnt, smeer ik me altijd in en daarom komen deze producten goed van pas. Ik vind het ook heel fijn om me na het zonnen in te smeren met een after sun product, dus deze producten ga ik zeker gebruiken. De producten kosten € 14,95. 
Ik ben erg blij met de inhoud van deze Vipbox en het is misschien wel de leukste inhoud tot nu toe. 
De Vipbox kost € 12,50 per maand en de eerste box kost maar € 5,00. Je kunt je aanmelden via Vipbox.nl

24 gedachten over “VIPBOX JULI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.