PERSOONLIJKE UPDATE: ZOMER

zomer
Het is alweer een tijdje geleden dat ik een persoonlijke update heb gepost en daarom vond ik het tijd worden om weer een persoonlijk artikeltje te schrijven. Inmiddels heb ik vakantie en ik ben helemaal klaar met het theoriegedeelte van mijn opleiding, heerlijk! Na de zomer loop ik stage tot december en daarna heb ik alleen nog een eindproject en dan ben ik klaar!

Deze zomer

Vorig jaar vertelde ik jullie nog dat ik dit jaar waarschijnlijk minder tijd zou hebben om te bloggen, omdat er erg veel tijd in mijn opleiding zou gaan zitten. Dit bleek gelukkig heel erg mee te vallen en daarom kwam er (bijna) iedere dag een artikel online. Hopelijk blijft dit zo, maar het komende halfjaar ben ik toch iets drukker dan de laatste tijd.
Vanaf deze week doe ik weer animatiewerk op de camping van m’n ouders (mocht je nog geen vakantieplannen hebben, kom gezellig langs!). Ik vind het echt heel leuk, maar er gaat wel heel veel tijd inzitten. Ik ben daar zo’n 12 uur per dag, dus dan heb ik weinig tijd voor m’n blog. Ik heb al wel wat vooruit gewerkt, dus hopelijk lukt het om de hele zomer ieder dag een artikel online te zetten.
Daarna begin ik met stage. Ik heb er heel veel zin in, maar daar gaat natuurlijk ook veel tijd inzitten. Het afgelopen jaar had ik wel eens korte schooldagen, maar dat zal tijdens stage anders zijn. Natuurlijk heb ik dan de weekenden om te bloggen, dus ik ga er wel vanuit dat dat goed komt. En na het eindproject? Ik heb nog geen idee.. Hopelijk kan ik dan een baan vinden, maar dat is in deze tijd natuurlijk erg lastig. Maar eerst ga ik natuurlijk optimaal genieten van de zomer!
Wat zijn jullie plannen voor deze zomer?

 

26 gedachten over “PERSOONLIJKE UPDATE: ZOMER

  1. Simone schreef:

    Wat leuk dat je ouders een camping hebben! Lijkt me heerlijk om dan mee te helpen met de animatie.
    Maar geniet ook van je vakantie zodat je met veel energie aan je stage kunt beginnen 🙂

  2. Lonneke schreef:

    Veeel plezier deze vakantie! Hebben je ouders hier in Nederland een camping? Wel gaaf zeg. 😀 En alvast succes met je studie, maar daar denken we nog even niet aan he?! Eerst vakantie! :p liefs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.