Vlog; een dagje Utrecht met Nomi

vlog Utrecht

Nomi kijkt al een hele tijd regelmatig vlogs en maanden geleden vroeg ze me voor het eerst wanneer wij weer een keertje zouden gaan vloggen. Ze wist nog dat ik dat (lang geleden) deed en ze vond het maar stom dat ik ermee gestopt was. Ik beloofde haar dat we wel een keertje samen zouden gaan vloggen. En toen we samen een dagje naar Utrecht gingen, leek me dat een perfect moment om weer eens een vlog op te nemen!

Moeder-dochter dagje in Utrecht

Een paar maanden geleden kocht ik kaartjes voor het concert van Only The Poets in Utrecht. Even later kwam ik erachter dat de school van mijn kinderen op die dag een studiedag had. Daarom besloten Nomi en ik om wat eerder naar Utrecht te gaan en er een gezellig dagje van te maken.

Eerst brachten we een bezoekje aan DOMunder, waar je van alles en nog wat leert over 2000 jaar geschiedenis van Utrecht. Je krijgt een rondleiding onder de Domtoren, wat heel erg interessant is. Verder gingen we naar Hoog Catharijne waar we even lekker geshopt hebben, we aten een patatje en toen was het tijd om naar Tivoli te gaan voor het concert van Only The Poets.

De vlog

Ben je benieuwd geworden naar ons dagje Utrecht? Bekijk dan zeker de vlog;

Samen vloggen

Dit was de eerste keer dat ik echt samen met Nomi een vlog heb gemaakt en ze vond het geweldig! Ze was helemaal in haar element, ze vond het helemaal niet eng om tegen een camera te praten terwijl er allemaal mensen om haar heen liepen (wat ik zelf vaak best awkward vind) en ze is ook erg blij met het resultaat. Oké, ik moest er van haar een paar stukjes uitknippen omdat ze vond dat ze vond dat ze daar ‘stom deed’, maar uiteindelijk hebben we nog genoeg leuk beeldmateriaal overgehouden.

Mocht de vlog niet werken, klik dan even op deze link.

10 gedachten over “Vlog; een dagje Utrecht met Nomi

  1. Linda schrijft 't op schreef:

    Wat een leuk idee om samen met je dochter te vloggen, ik kijk soms naar het tv-programma Vlogmania en dan moet ik zo lachen.

  2. Corrina Wassenaar schreef:

    Wat is er nou leuker om samen een vlog te maken en opstap te gaan en ja Utrecht is een leuke stad
    Veel te doen shoppen eten theater heerlijk hoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.