PLOG: EERSTE PAASDAG

eerste paasdag
Ik wilde al een tijdje weer gaan ploggen, maar ik wist niet zo goed wanneer. Ik denk dat het voor jullie een beetje saai is om te zien wat ik doe als ik een dag thuis ben met Nomi, en ploggen op mijn werk lijkt me ook niet zo’n succes. Als ik dan een wat meer boeiende dag heb, bedenk ik vaak pas rond lunchtijd dat het wel leuk zou zijn om te ploggen, maar dan heeft het dus ook geen zin meer. Uiteindelijk leek me eerste paasdag wel een leuke dag om te ploggen, en dat deed ik.

Nomi dronk bij ons in bed en daarna lag ze daar vrolijk te kletsen. Ik kleedde mezelf en Nomi aan en we gingen naar beneden. Daar ontbeet ik en daarna verbaasde ik me over wat er in het ‘mommy bloggers topic’ geschreven werd.
Na een tijdje kreeg Nomi weer honger en rond half 11 gingen we naar mijn schoonouders. Nomi vermaakte zich daar heel goed op het speelkleed en ik dronk een kopje thee.
Toen we thuis kwamen, keek Bart tv en ik voedde Nomi. Guusje lag, zoals gewoonlijk, bij Bart op schoot. Als Bart thuis is, heeft die kat helemaal geen oog voor mij.
Aan het einde van de middag reden we naar mijn ouders. Ze hebben een buggy gekocht en die moesten we natuurlijk even uitproberen.
We liepen een stukje over de camping van mijn ouders. Daarna kreeg Nomi een fles van mijn moeder.
En daarna was het tijd voor het paasdiner. Deze mooie creaties werden gemaakt door mijn zusje en Bart.
Bij het eten dronk ik een wijntje. Ik had gekolfd, dus Bart reed een keertje terug.
Dit was ons paasdiner. We maakten allemaal iets (wij zorgden voor het toetje, maar toen vergat ik een foto te maken). En na het toetje dronken we een borrel.
’s Avonds liepen we even naar het paasvuur. Ik wilde er eigenlijk niet naartoe, want dat leek me te druk voor Nomi. Maar uiteindelijk zijn we er toch even geweest. Nomi vond het hartstikke interessant, maar na 5 minuutjes gingen we weer weg.
Gerelateerde artikelen:

6 gedachten over “PLOG: EERSTE PAASDAG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.