W7 PINK SUEDE

W7 is een merk dat redelijke goedkope en kwalitatief goede nagellak (en andere make-up) verkoopt. Ik heb een aantal nagellakjes van W7 in mijn stash en toen ik dit nagellakje zag, was ik meteen erg nieuwsgierig! Het heeft een suede effect, wat inhoudt dat het een matte nagellak is, met en licht zand effect. Daarnaast heeft de nagellak hele kleine glittertjes.

Ik houd van roze nagellak en ook deze kleur vind ik echt heel leuk. Zoals ik gewend ben van W7, heeft de nagellak een fijn kwastje, waarmee je erg makkelijk kunt lakken. Het kwastje is niet te groot en niet te klein, eigenlijk precies goed. Ook de structuur van de nagellak is helemaal goed. Wat ook een groot pluspunt is, is dat de nagellak heel snel (echt heel snel) droog is. Het is echt binnen een minuut helemaal droog. Als je de nagellak aanbrengt, glimt het nog, maar je ziet de nagellak mat opdrogen, heel leuk. Na een laag dekt de nagellak eigenlijk al, maar een tweede laag maakt het net iets mooier. 
De W7 nagellakjes hebben een grote inhoud, er zit 15 ml in, dus je kunt er erg lang mee doen. Aanrader! 
Deze nagellak is te koop voor € 3,99 bij Freshmintcosmetics.nl.
Pluspunten: 
– Fijn kwastje
– Fijne structuur
– Droogt heel snel
– Goede dekking
– Grote inhoud (15 ml)
Minpunten:
– Geen, het is echt een hele fijne nagellak

50 gedachten over “W7 PINK SUEDE

  1. Xaviera schreef:

    Wat een mooie kleur! Er zit hier in de stad een budget winkeltje die W7 verkoopt, ik dacht dat het geen goede lakjes zouden zijn maar ik ga toch een keer wat aanschaffen nu ik dit lees en zie!

  2. suavementes schreef:

    Ik draag nooit nagelak maar ik vind deze kleur heel mooi en het effect apart! Vraag me alleen af of het er niet zo uitziet alsof er tijdens het drogen iets tegenaan is gekomen?

  3. solidewij schreef:

    Die is mooi! Ik hou echt van aparte lakjes en dat is deze zeker! Ik heb laatst een texturized lakje van Catrice gescoord, zo'n oude metal brushed effect en die droogde ook al zo snel, heerlijk 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.