W7 RED DAZZLE

In een shoplogje van een tijdje geleden liet ik jullie deze nagellak al zin. Sindsdien heb ik hem regelmatig gedragen, maar ik had er nog geen review over geschreven. Het is een glitter nagellak, met mooi, subtiele glitters. Ideaal voor de feestdagen, maar ook op ‘gewone’ dagen kun je deze nagellak prima dragen.

Om een mooi resultaat te krijgen, begin je met een rode nagellak. Ik heb mijn nagels gelakt met een laag van een rode nagellak van Miss Sporty. Daarna heb ik twee lagen van de W7 nagellak gebruikt. Na een laag heb je mooie glitters, maar twee lagen maken het net even wat mooier. De nagellak is echt snel droog, ook de tweede laag (eigenlijk dus de derde laag, als je de rode nagellak meetelt) was snel droog. Ook over het kwastje en de structuur ben ik erg tevreden. De glitters verdelen mooi gelijk over je nagels. Ik raad je wel aan om een topcoat te dragen over deze nagellak, anders worden sommige glitters na een paar dagen een beetje zilver. 
W7 nagellak kost € 2,70 en is te koop bij Op = Op Voordeelshop. 

24 gedachten over “W7 RED DAZZLE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.