Dagboekje #202; lekker buiten spelen

Wat was het een heerlijke week zeg! Het weer was perfect en we zijn lekker veel buiten geweest. In de tuin, in de speeltuin, lekker een stuk wandelen.. Heel simpel, maar Nomi en Lenn vonden het hartstikke leuk, en ik ook! Verder gingen Bart en ik zaterdag eventjes met zijn tweeën naar Enschede en zondag brachten we een bezoekje aan de Intratuin.

Maandagochtend ging Nomi naar de peuterspeelzaal en aan het einde van de ochtend haalden we haar lopend op. Onderweg was alles interessant, en Nomi was nogal onder de indruk van de eendjes in het water. Na het middagslaapje gingen we een stuk wandelen en boodschappen doen. Nomi heeft een heel eind gelopen, maar na een tijdje wilde ze toch in de kinderwagen. Haar stoeltje moest plat, zodat ze op haar buik kon gaan liggen om met Lenn te spelen.

Dinsdagochtend gingen we even naar de stad en we deden boodschappen. Nomi zag een Frozen pet, en die wilde ze heel graag hebben. Wat we verder kochten kun je zien in dit shoplogje.

’s Middags waren we weer lekker buiten, Nomi was in de zandbak en in het speelhuisje aan het spelen. Verder ontdekte Lenn de afstandbediening (wat nou niet echt de bedoeling was) en opeens stond de televisie aan.

Woensdag ging Nomi naar mijn schoonmoeder en omdat ik niet helemaal lekker was, deed ik niet zoveel. Terwijl Lenn sliep las ik dit boek, die je ook kunt winnen. Toen ik Nomi ’s middags had opgehaald bracht ik Lenn nog even naar bed, en Nomi was met hem aan het ‘bellen’ via de babyfoon.

Donderdagochtend brachten we Nomi naar de peuterspeelzaal en daarna gingen Lenn en ik boodschappen doen. Het was weer veel te mooi weer om haar met de auto op te halen, dus we gingen weer lopend.

De terugweg duurde zoals gewoonlijk ‘ietsje’ langer dan de heenweg, want Nomi wilde lopen. En dan doen we er minimaal een half uur over, terwijl het normaal een kwartiertje lopen is. Toen ik thuis kwam zag ik dat mijn wasrek was omgevallen. Ik dacht dat het prima weer was om de was buiten te hangen, maar blijkbaar waaide het toch behoorlijk.

’s Middags kwam Lenns Real Madrid pakje binnen en die deed ik hem na zijn slaapje meteen aan. Super schattig, maar nog ietsje te groot. Ik denk dat hij in de zomer helemaal goed zit. Buiten moet natuurlijk ook gedronken worden. Met dank aan Lenn voed ik altijd heel discreet, hij doet telkens zijn hand ervoor haha.

Ook vrijdag waren we lekker buiten. Toen Lenn sliep nam ik de babyfoon mee en ik ging met Nomi even naar het speeltuintje achter ons huis. Normaal gesproken ben ik er helemaal niet van om eenkind alleen thuis te laten, maar het speeltuintje grenst aan onze tuin, dus ik durfde het wel aan. Toen Lenn weer wakker was gingen we even boodschappen doen, en Nomi wilde weer niet in de kinderwagen. Ook ‘gewoon’ op de stoep lopen was niet leuk, ze loopt bijna altijd over deze randjes.

Zaterdagochtend brachten we Nomi en Lenn naar mijn schoonouders, en Bart en ik gingen even naar Enschede. Bart had wat nieuwe kleding nodig en we dronken gezellig wat. ’s Middags gingen we naar mijn tante, maar daar maakte ik geen foto’s. Zondag gingen we naar de Intratuin om wat plantjes en zaadjes te halen.

Daarna speelde Nomi weer buiten, ze vermaakt zich echt heel goed in de zandbak. ’s Avonds wilde Lenn niet slapen en ik haalde hem nog maar eventjes uit bed. Dat vond Guusje ook erg gezellig, en ze kwam bij ons liggen. Lenn kreeg de hele tijd kopjes en hij had de grootste lol!

Zijn jullie ook veel buiten geweest?

4 gedachten over “Dagboekje #202; lekker buiten spelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.