Dagboekje #211; basisschool en familiedag

Vorige week kwam er een plog online in plaats van een dagboekje, maar deze week heb ik weer gewoon een dagboekje voor jullie. wel een dagje later dan anders, want ik kwam er even niet aan toe. Vorige week kregen we een rondleiding op een basisschool, ik ging even winkelen en we hadden familiedag.

Dinsdag gingen we naar een basisschool voor een rondleiding. Ik had er een goed gevoel bij, maar ik twijfel nog steeds behoorlijk.. Gelukkig hebben we nog even. Thuis viel het me op hoe bruin Nomi het weekend was geworden, terwijl ik haar insmeer met factor 50. Zelf doe ik hard mijn best om bruin te worden, maar Nomi is bijna bruiner dan ik.

’s Avonds ging Bart met Lenn douchen en toen ik hem de fles wilde geven, trof ik Guusje op ons bed aan. Ik had het net verschoond (om eindelijk onze zomerdekbedden er eens in te doen (die je onder andere via deze link kunt bestellen, mocht je ook nog steeds onder je winterdekbed slapen haha)) en net dan gaat ze erop liggen natuurlijk.. Aangezien ze veel buiten is en daar muizen vangt, heb ik liever niet dat ze op ons bed ligt.

Woensdagmiddag was Nomi bij mijn schoonmoeder, en toen ze weer thuis was, was Lenn niet meer bij haar weg te slaan haha.

Donderdag ging Nomi naar de peuterspeelzaal en toen we haar hadden weggebracht deed ik met Lenn even boodschappen. Heerlijk rustig, zonder peuter šŸ˜‰

’s Avonds ging ik even naar Hengelo en daar kwam ik shirtjes met diamantjes tegen. Aangezien ik op mijn pols een tatoeage van een diamantje heb, vond ik ze natuurlijk meteen leuk!

Vrijdag probeerde ik de vaatwasser in te pakken, en dat maakt Lenn er de laatste tijd niet makkelijk op. ’s Middags liep hij voor het eerst een paar stapjes achter het loopkarretje, en hij vond het heel erg leuk.

familiedag

Zaterdag hadden we familiedag en daar gingen we na het middagslaapje van Nomi en Lenn naartoe. Het was hartstikke gezellig en Nomi en Lenn hebben zich heel goed vermaakt.

Zondagochtend gingen Bart en Nomi zwemmen, Lenn sliep en ik begon aan Call The Midwife (wat trouwens echt een aanrader is!). ’s Middags gingen we naar mijn ouders en Nomi en Lenn vermaakten zich weer heel goed met de poppenbuggy (ik ben benieuwd hoe lang dat ding nog heel blijft haha).

Een gedachte over “Dagboekje #211; basisschool en familiedag

  1. Sylvia schreef:

    Wat grappig dat Nomi ook zo snel bruin wordt. En jeetje wij moeten ook nodig beginnen met nadenken waar zoƫ naar school moet..voor mochten eventueel niet in het buitenland kunnen blijven. Al die keuzes!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.