NOMI’S GEBOORTEKAARTJE

Maanden geleden ging ik al op zoek naar leuke geboortekaartjes, en wat was het moeilijk om te kiezen! Er zijn ontzettend veel sites met mooie kaartjes en ik kwam echt veel mooie exemplaren tegen. Een tijdje geleden dachten we dat we eruit waren, maar in de week voordat Nomi werd geboren, keek ik toch nog even of er geen kaartje was die nog mooier was. En die was er! Ik bestelde snel een proefdruk en die ontving ik twee dagen voor Nomi’s geboorte. 

Natuurlijk wil ik het kaartje graag met jullie delen, maar jullie snappen vast wel dat ik ons adres en telefoonnummer even weghaal. In eerste instantie hadden we de tekst linksboven er niet op staan, ik vond de meeste zinnetjes en gedichtjes wel heel erg cliché. Maar dit zinnetje vond ik toch wel heel leuk, dus vlak voordat we het kaartje bestelden, voegde ik het er nog aan toe. 

25 gedachten over “NOMI’S GEBOORTEKAARTJE

  1. Jennifer schreef:

    Ooh, wij vinden het ook allemaal super moeilijk! Ik kan me ook voorstellen dat wij ook een week van tevoren ineens nog iets anders tegenkomen (vooral ik dan, mevrouw kan niet kiezen) en dan nog switchen. Maar waarschijnlijk gaat mijn vriend het zelf ontwerpen als hij daar tijd voor heeft en wordt het vast iets moois. Maar ondertussen kijk ik wel rond of ik misschien iets tegenkom wat ik echt leuk vind. De stijl van jullie geboortekaartje spreekt ons ook heel erg aan, een blauwe versie zou ook op ons lijstje kunnen staan!

  2. Shijun Lin schreef:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.