Weekvlog 1: instagram gehackt en uitgeschakeld en we gingen naar de Julianatoren!

weekvlog

Weten jullie nog dat ik een hele tijd geleden wel eens een vlog of een andere video online zette? Ik vond het toen erg leuk om te vloggen, maar het kostte me wel erg veel moeite om in één dag een vlog van meer dan een paar minuten te maken. Daarom ben ik er toen mee gestopt. Laatst dacht ik, laat ik het weer eens oppakken. Deze keer ga ik geen vlogs maken van één dag, maar ik heb ervoor gekozen om een weekvlog te maken. Afgelopen woensdag ben ik begonnen met de eerste.

Mijn eerste weekvlog

De week begon nogal vervelend, omdat mijn Instagram gehackt was en een dag later was mijn account helemaal verdwenen. En doordat ik het meteen miste om mijn leven met jullie te delen via mijn stories, besloot ik afgelopen woensdag te gaan vloggen.

Gelukkig kreeg ik mijn Instagramaccount uiteindelijk weer terug. Verder kreeg Nomi vakantie, we gingen naar de Julianatoren en we vierden Pasen. Op Eerste Paasdag kwamen mijn ouders, mijn zusje en mijn tante langs en gingen we gezellig gourmetten.

Lekker eerlijk vloggen

Ik heb besloten om jullie een zo eerlijk mogelijk beeld te geven van mijn leven als mama van drie kinderen. Je zult dus absoluut geen perfect plaatje gaan zien. Zo is mijn huis regelmatig een zooitje, loop ik vaak rond zonder make-up en je zult ook zeker de streken van Nomi en Lenn zien. Het meeste van Lenn trouwens, hij vergeet de laatste tijd nogal eens wat luisteren is!

Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien. Ik merk wel dat ik er weer even in moet komen en ik kan natuurlijk nog heel veel leren. Tips zijn dus altijd welkom!

O ja, en ik zou het heel erg leuk vinden als je je abonneert op mijn kanaal en op het duimpje omhoog klikt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.