Weekvlog 13 – Hebben we nou net een caravan gekocht?

caravan gekocht

Tot een aantal maanden geleden hadden we een stacaravan. Die hebben we verkocht, maar het kamperen is ons toch wel erg goed bevallen en dat willen we vaker gaan doen. Daarom willen we volgend jaar gaan kamperen en we waren ons al een tijdje aan het verdiepen in toercaravans. We besloten eens naar een winkel te gaan om wat caravans te bekijken. Het ging ons vooral om de indeling; want er moeten natuurlijk 5 mensen in kunnen slapen.

Op zoek naar een caravan

We keken regelmatig op Marktplaats, ik was inmiddels lid van een aantal Facebookgroepen over kamperen en zo nu en dan keek ik al naar campings. Maar eerst moet je natuurlijk een caravan hebben. We gingen naar een campingwinkel en toen stond daar opeens de perfecte caravan voor ons… Mét brandschade!

Gelukkig is Bart zelf heel handig en daarnaast werkt hij bij een autoschadebedrijf. De meeste schades kan hij dus zelf repareren. Zo’n schade maakt een caravan natuurlijk een stuk goedkoper, dus een caravan kopen met schade was zeker een optie. Maar toen ik de schade zag, schrok ik toch wel even…

Wat we verder deden

Verder gingen we even naar Ikea en afgelopen woensdag hadden we een ontzettend leuke dag in de Julianatoren. Nomi en Lenn vermaken zich daar altijd heel erg goed. Ik maakte weer wat nieuwe hapjes voor Elena (deze keer werden het wortelen en sperziebonen) en dat ging nog niet echt van harte. Maar nou ja, hopelijk komt dat vanzelf wel!

De weekvlog

Ben je benieuwd geworden naar de weekvlog? Bekijk hem dan hier!

Bij sommige bezoekers laadt de video niet op mijn blog, maar via deze link kun je hem bekijken via YouTube. Daar kun je je ook abonneren op mijn kanaal en een duimpje omhoog doen. Alvast bedankt en hopelijk tot volgende week!

2 gedachten over “Weekvlog 13 – Hebben we nou net een caravan gekocht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.