Weekvlog 7: haren verven, zwembad in de tuin en naar het strand

haren verven

Het heeft even geduurd, maar hier is mijn zevende weekvlog dan. Afgelopen week nam ik een roomtour op met Nomi (omdat ze het filmen zo leuk vindt), we probeerden een nieuw spelletje uit, we hebben een zwembadje in de tuin gezet, we hadden een barbecue en we gingen naar het strand.

Weekvlog nummer 7

Dit is inmiddels mijn zevende weekvlog al. Ik vind het vloggen nog steeds hartstikke leuk, maar er gaat wel ontzettend veel tijd in zitten. Het filmen valt op zich nog mee (hoewel ik echt véél meer film dan wat je uiteindelijk terugziet in de vlog), maar het editen is ook een flinke klus.

Doorgaan of stoppen?

Afgelopen week kwam ik er gewoon niet aan toe om de vlog te editen. Vandaar dat hij nu pas online staan. En ik voelde me toch een beetje verplicht om hem online te zetten, dus het zat me niet helemaal lekker. Even vroeg ik me af of ik nog wel door moest gaan, want het moet natuurlijk wel leuk blijven.

Editen en beelden weggooien

Tijdens het editen heb ik ontzettend veel beelden weggegooid. Vooral tijdens ons ochtendje op het strand heb ik heel veel beelden niet kunnen gebruiken. Ik weet niet precies hoe anderen erover denken, maar ik vind het not done om andere kinderen vol herkenbaar in badkleding in beeld te brengen. Ik kan me namelijk goed voorstellen dat ouders daar niet blij mee zijn. Daardoor kon ik heel veel beelden helaas niet gebruiken.

In het editen gaat veel tijd zitten. Op zondagavond sluit ik de vlog af en ik wil hem op dinsdag graag online zetten, wat dus betekent dat ik de vlog op maandag moet editen. Afgelopen maandag waren hier mensen aan het werk om zonnepanelen te plaatsen en het voelde een beetje awkward om dan naar mijn eigen vlogbeelden te zitten kijken. Verder sliep Elena weinig en daardoor kwam ik er niet aan toe. Ook de dagen erna niet, en daarom wil ik het anders aan gaan pakken.

Andere aanpak

Ik heb even een paar dagen niet gevlogd, maar ik begon het al snel te missen. Daarom heb ik besloten om voortaan wat later in de week te beginnen met vloggen (waarschijnlijk op vrijdag). Dan stop ik dus op donderdag, en heb ik een aantal dagen de tijd om de vlog te editen. Dat scheelt weer wat stress en zo begint de vlog ook leuker. Onze weekenden zijn vaak namelijk wat boeiender dan de doordeweekse dagen en ik vind het leuker om daarmee te beginnen. Als ik mijn eigen vlogs nu terugkijk, beginnen ze vaak een beetje saai en op deze manier kan ik dat een beetje veranderen.

Onze week

Maar goed, genoeg daarover. We hadden afgelopen week een fijne week en we deden leuke dingen. Halverwege de week werd het heerlijk weer en daar hebben we flink van genoten. We zijn lekker buiten geweest en toen ik hoorde dat het zondag heel warm zou worden, besloot ik dat we wel naar het strand konden gaan. We gingen naar ‘Het Lageveld’ in Wierden, wat echt een aanrader is!

De vlog

Laadt de video niet? Klik dan hier!

Een gedachte over “Weekvlog 7: haren verven, zwembad in de tuin en naar het strand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.