Weekvlog 9: Duitse supermarkt en drogist, zwemmen en een Playmobil Mermaid event

Afgelopen week stonden er leuke dingen op de planning. Nomi ging met haar opa en oma mee naar de camping, waar ze een nachtje in de caravan mocht slapen. De dag erna kwamen wij ook op de camping, voor de jaarlijkse familiedag. En daar hebben we onder andere heerlijk gezwommen! Verder geef ik je een kijkje in een Duitse supermarkt en de drogist (de DM) en we waren uitgenodigd om naar het Playmobil Magic Mermaid event te komen!

Even naar Duitsland

De Duitse grens is niet zo ver vanaf hier en daarom gaan we zo nu en dan even naar Duitsland. Een winkel waar ik dan eigenlijk altijd wel even naartoe ga, is de DM. Mocht je het niet kennen; dat is een ontzettend fijne drogist. Ze hebben heel veel leuke en fijne spulletjes en de prijzen liggen daar een stuk lager dan in Nederland!

Familiedag op de camping

Nomi ging op vrijdag al met mijn schoonouders mee naar de camping en daar bleef ze slapen. Ze vond het best spannend, maar ze had er ook heel veel zin in! Ze heeft heerlijk geslapen en de volgende dag kwamen wij ook naar de camping voor de jaarlijkse familiedag met mijn schoonfamilie. Daar hebben we onder andere lekker gezwommen en gebarbecued.

Playmobil Magic Mermaid Event

We waren door een PR-bureau uitgenodigd om naar het Playmobil Magic Mermaids event in Oud Valkeveen (Naarden) te komen. Een eindje rijden, maar het leek me ontzettend leuk. Dus daar ging ik met Nomi, Lenn en Elena naartoe. Een hele onderneming, maar het was ontzettend leuk. Nomi en Lenn hebben heerlijk gespeeld, ze werden geschminkt en ze mochten zelfs met een zeemeermin op de foto!

De vlog

Laadt de video niet? Klik dan even hier! Oh, en heb je de vlog van vorige week ook al gezien?

Tot volgende week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.