Room tour: Elena’s babykamer (video)

babykamer

Deze week heb ik even geen vlog voor jullie, simpelweg omdat ik weinig te vloggen had. We slaan dus even een weekje over, maar ik heb wel een andere video voor jullie. Laatst liet Nomi haar kamertje al aan jullie zien, en deze keer mogen jullie binnenkijken in Elena’s babykamer.

Elena’s babykamer

In de vlogs hebben jullie al wel wat kunnen zien van Elena’s kamertje, maar ik had nog geen room tour gedaan. Tijd om daar eens verandering in te brengen! Dus toen ik even alleen thuis was met Elena, pakte ik de camera, en laat ik haar kamertje zien aan jullie.

Nomi’s oude kamer

Tot een maand of 9 geleden was dit nog Nomi’s kamer. Maar toen ik zwanger was van Elena, besloten we een nieuwe slaapkamer te maken voor Nomi; op zolder! Toen dat klaar was, was het tijd voor project babykamer. We kozen een nieuw behangetje uit, Elena kreeg nieuwe gordijnen, we hingen nieuwe schilderijen op en ik probeerde er een gezellig babykamertje van te maken.

Room tour

In deze video kun je zien hoe het is geworden. Oh, en ik heb niet speciaal opgeruimd voor de video, dus jullie mogen het kamertje zien zoals het er op dat moment uitzag. Inclusief rommel!

Laadt de video niet? Klik dan even hier. En via die link kun je ook een duimpje omhoog doen en je abonneren op mijn kanaal (waar ik natuurlijk heel blij van word!)

Bedankt voor het kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.