PLOG 19 FEBRUARI; CADEAUTJE MAKEN VOOR BARTS VERJAARDAG

Het was alweer een tijdje geleden dat ik had geplogd, dus besloot ik afgelopen donderdag een dagje te ploggen. Bart was jarig, en ik ging met Nomi op zoek naar een cadeautje voor hem. In de stad bedacht ik om Nomi zelf een cadeautje te laten maken. 

’s Ochtends dronk Nomi bij mij in bed. Daarna viel ze in slaap en toen ze een kwartiertje later wakker werd, speelde ze even met een tutdoekje.
Ondertussen kolfde ik en daarna gingen we naar beneden. Ik begon de dag (zoals eigenlijk altijd) met een kopje thee.
Nomi lag even in de box, maar dat vond ze al snel niet leuk meer. Ik zette haar in het wipstoeltje en toen vermaakte ze zich een hele tijd met een rammelaar.
Ik at een schaaltje yoghurt met cruesli en daarna knipte ik Nomi’s teennagels. Wat een ellende is dat..
Daarna deed ik even Candy Crush en schreef ik een artikel voor mijn blog.
Nomi kreeg honger en terwijl zij dronk, keek ik Pretty Little Liars. 
Daarna werd ze moe en ik legde haar in de box. Overdag wil ze alleen op haar buik slapen en ik durf haar nog niet op haar buik in bed te leggen, dus ze sliep in de box. Ondertussen had ik tijd om te lunchen.
En ik dronk natuurlijk een kopje thee. Daarna maakte ik wat foto’s voor mijn blog, ik besloot een ‘what’s in my phone’ artikel te maken.
Nomi sliep nog even en toen ze wakker was, verschoonde ik haar (nu lijkt het net alsof dit de enige keer is dat ik haar verschoon, maar het wordt een beetje saai als ik iedere keer een foto maak). 
En boven maakten we een paar foto’s. 
Alles moet in haar mond. Het knuffeltje, en ook de speen als die uit haar mond is gevallen. Ze probeert hem zelf weer in te doen, en als dat niet lukt, wordt ze boos. 
Daarna gingen we even de stad in, op zoek naar een cadeautje voor Bart. We kochten onder andere dit boekje, wat Bart kan voorlezen aan Nomi.
En ik kwam op het briljante idee om te gaan vingerverven met Nomi. Ik legde alvast heel veel doekjes en theedoeken klaar, want ik had al verwacht dat het een gesmeer zou worden.
Ik deed Nomi andere kleren aan, en een speen in haar mond zodat ze haar handjes niet in haar mond kon stoppen. 
Op de foto’s zie je het niet echt, maar ze vond het heel leuk! Ze was telkens aan het lachen waardoor haar speen uit haar mond viel (die ik meteen weer in haar mond drukte, voordat ze haar verfhandjes in haar mond kon stoppen). Toen we klaar waren, zat haar shirtje behoorlijk onder de verf.
En dit is het eindresultaat.
Daarna zijn we een hele tijd bezig geweest om haar handjes weer goed schoon te krijgen, en ik deed haar andere kleren aan. ‘Daddy’s little girl’ leek me wel geschikt voor Barts verjaardag.
Ik kookte, we gingen eten en we deden boodschappen.
Bart vierde gisteren zijn verjaardag, maar donderdag aten we een Bossche bol om het toch een beetje te vieren. En natuurlijk keken we naar Wie Is De Mol. 
Nomi wilde weer helemaal niks, alleen op haar buik bij mij liggen. Uiteindelijk viel ze in slaap. Rond half 11 maakte ik haar wakker voor de laatste voeding en daarna ging ze naar bed. ’s Avonds laat valt ze gelukkig wel in slaap in haar eigen bedje. 
Gerelateerde artikelen:

9 gedachten over “PLOG 19 FEBRUARI; CADEAUTJE MAKEN VOOR BARTS VERJAARDAG

  1. Bertine schreef:

    aah wat een schattige foto's van jullie 2 (die selfies)! en wat super leuk en lief dat je Nomi zelf een cadeau liet maken voor Bart. Ooh en nog gefeliciteerd met hem trouwens!

  2. Dineke schreef:

    Wat een superleuke plog! Ik vind het heel interessant om plogs te lezen van andere mama's met jonge baby's, zodat ik me vast kan voorbereiden op straks haha! Wat een leuk idee zo'n zelfgemaakt schilderijtje, zoiets is vaak veel meer waard dan een gekocht cadeautje. En spannend is PLL he! Ik heb het gisteren bekeken 😉

  3. Anneleen schreef:

    Oh wat leuk zo'n zelfgemaakte schilderijtje, lijkt me heel leuk om te krijgen! Ik weet dat ze bij ons op stage verf hadden die kindjes in hun mond mochten steken (het is ook niet de bedoeling dat ze er van begonnen te eten 😉 maar het kon in ieder geval geen kwaad!) Ik ben al benieuwd naar je 'what's in my phone' artikeltje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.