Win de Hart Beat soundtrack

hart beat soundtrack

Kennen jullie de film Hart Beat al? Deze film is op dit moment hartstikke populair en laatst is de soundtrack hiervan uitgekomen. Op deze cd staan onder andere nummer van  Vajèn van den Bosch (de hoofdrolspeelster in de film) en Ali B. En ik mag 4 exemplaren van de cd weggeven!

hart beat

Muziek maken betekent alles voor scholiere Zoë (gespeeld door Vajèn van den Bosch), maar ze heeft haar gitaar niet meer aangeraakt sinds haar vader is vertrokken. Ook schrijft ze niet meer verder aan hun speciale nummer ‘Hart Beat’. Als Zoë wordt aangereden door de tourbus van Mik (gespeeld door Rein van Duivenboden), een Nederlandse superster à la Justin Bieber waar Zoë bepaald geen fan van is, springt er toch een vonk over tussen de twee. Samen schrijven ze het nummer van Zoë en haar vader af. De mensen in hun omgeving maken het wel heel erg lastig om de aantrekkingskracht tussen de twee tot echte liefde uit te laten groeien. 

hart-beat-1

Nomi is groot fan van de liedjes en zelf vind ik ze ook erg leuk. Deze cd luisteren we dus regelmatig!

Om kans te maken op deze cd laat je onder dit bericht een reactie achter waarin je vertelt voor wie je de cd zou willen winnen. Vergeet niet om een geldig e-mailadres in te vullen, zodat ik na afloop van de winactie contact met je kan opnemen.

Je kunt meedoen tot en met 20 november.

Deze winactie is tot stand gekomen door een samenwerking.

19 gedachten over “Win de Hart Beat soundtrack

 1. Lisanne schreef:

  Leuk! Ik doe graag mee voor m’n (stief)dochter Dian van 15. Ze is groot fan van Vajen en heeft haar al meerdere keren mogen ontmoeten. Natuurlijk is ze ook allang naar de film geweest. Deze cd zal een extra leuk extraatje wezen!
  x

 2. magda van lonkhuijzen schreef:

  ik zou dolgraag onze dochter yvette willen verrassen. Ze zit op hiphop les en ze zingt heel graag alle liedjes mee via YouTube of op musically. Ze is eind december jarig . Dus ze zou het geweldig vinden om verrast te worden door de sint of met haar verjaardag

 3. Michel Henrichs schreef:

  Mijn dochtertje Evi heeft in de herfstvakantie enorm genoten van deze film. De sountrack op cd zou haar zeker weten helemaal fantastisch lijken. Ik zou haar dan ook ontzettend graag met deze cd verrassen!

 4. Mariska schreef:

  Super leuk zeg.
  Ik wil hem wel winnen voor mijn dochter van bijna 12. Ze is pas samen met een vriendinnetje naar de film geweest en vond hem geweldig.
  Denk dat ze erg blij van wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.