Win het boek ‘De beste beer van de wereld’

de beste beer van de wereld

Winnie de Poeh bestaat al 90 jaar en om dat te vieren schreven vier auteurs nieuwe verhalen, een voor elk jaargetijde, vol avonturen en natuurlijk met wat likjes honing tussendoor. En dit boek kun jij winnen!

winnie-1

Paul Bright, Brian Sibley, Kate Saunders en Jeanne Willis nemen je in dit boek mee naar het Honderd-Bunders-Bos, waar je oude en nieuwe vrienden gaat ontmoeten in vier avonturen. Poeh en Knorretje verwachten de komst van een draak, de vrienden ontmoeten een bijzonder dier in de sneeuw, Iejoor maakt zich zorgen over zijn distels en Poeh gaat op zoek naar de Kop van de Nijl.

winnie de poeh

Toen ik het boek ontving kon ik het niet laten om meteen een paar bladzijdes te lezen, en wat is het een leuk boek zeg! Nomi (en Lenn natuurlijk ook) is op dit moment nog iets te jong om het echt te snappen, maar over een tijdje ga ik het zeker voorlezen. En ik vond het helemaal niet erg om hem nu zelf te lezen, ik vind Winnie de Poeh zelf namelijk ook hartstikke leuk.

winnie-3

En ik mag ook zo’n boek aan een van jullie weggeven! Om kans te maken like je mijn Facebookpagina en laat je hieronder (en/of op Facebook) een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet.

Je kunt meedoen tot en met zondag 20 november, daarna neem ik contact op met de winnaar.

De beste beer van de wereld is onder andere te koop via Bol.com en kost € 17,50.

Deze winactie is tot stand gekomen door een samenwerking.

46 gedachten over “Win het boek ‘De beste beer van de wereld’

 1. Romy schreef:

  Dit boekje zag ik laatst bij de boekhandel liggen en ik vond het toen al zo leuk. Ik zou het heel graag winnen om misschien ooit aan mijn kindjes te kunnen voorlezen.

 2. Claudia Diependaal schreef:

  Ik doe heel erg graag mee. Want Winnie Pooooooh is hier favoriet. Ik vind deze aktie niet op Facebook ik wilde daar ook even onder reageren. Of heb ik get verkeerd begrepen kan ook hoor.

 3. Michelle rvrs schreef:

  Ik doe graag mee met de winactie. Ik ben gek op de boeken van a.a. milne over winnie the pooh, en dit boek zou perfect zijn om straks voor te lezen aan mijn zoontje als ie wat groter is (hij is nu 4 weken). We hadden zelfs een tekst van a.a. Milne/winnie the pooh in zijn geboortekaartje (sometimes the smallest things take up te most room in your heart)

 4. Sazou schreef:

  Wat een onwijs mooi boek! Ik doe graag mee, de illustraties zijn altijd zo prachtig van Winnie de Pooh. Super bedankt voor de kans Malou en veel succes met jouw blog 😀

 5. Carolien schreef:

  Super leuk vond als kind winnie de poeh erg leuk mijn zoon vind het ook erg leuk als ik hem uit de boeken voor lees doe graag mee voor het prachtige boek ?

 6. Ilse Hexspoor schreef:

  Een goede vriendin is erg fan van winnie de pooh, hoe leuk zal het zijn als ik haar dit kado oververwacjf in haar schoen zet of onder de kerstboom.

 7. Will schreef:

  Wat een schattig boekje over Winnie de Poeh , de bekende beer.
  Echt iets voor mijn jongste kleindochter.
  Zij heeft een “Poehbeer” als knuffel in haar bed liggen en zonder hem kan ze niet slapen.
  Mag ik haar het boekje voorlezen?
  Ik volg je op Bloglovin.

 8. Marije schreef:

  Wij doen heel graag mee! Ik ben dol op klassiekers. Iedere avond wordt mijn dochter voorgelezen uit boekjes van Dick Bruna of Jip en Janneke. Dit heeft ze nog niet op haar boekenplanken staan.. Maar deze mama zou hier graag uit willen voorlezen!

 9. Marian schreef:

  Ah Winnie de Poeh, wat lief! Elke avond voor het slapen gaan wordt er voorgelezen, echt een geniet momentje! Dit boek zou ik dan ook graag binnenkort aan ze voorlezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.