Lenn is 3 maand!

baby 3 maand

Vandaag is Lenn 3 maand oud en ik weet dat het ontzettend cliché is, maar het wordt echt steeds leuker. Lenn is een hele blije baby, hij lacht en kletst heel veel en hij huilt eigenlijk alleen als hij moe is, honger heeft of als hij aandacht wil. En van dat laatste geniet hij echt. Het liefst is hij de hele dag bij me (of bij iemand anders) in de buurt, maar ik kan natuurlijk niet 24/7 met hem op schoot zitten.

Lenn is inmiddels 6,5 kilo en maatje 62 begint al te klein te worden. Terwijl Nomi toen ze 3 maand was nog steeds in maat 56 paste, gaat Lenn al richting maat 68. Ik ben benieuwd wanneer hij haar inhaalt 😉

Een tijdje geleden kocht ik via Marktplaats een babygym en dat is echt een groot succes. Hij ligt er vaak onder te spelen en op die manier kan hij zich ook best even in zijn eentje vermaken in de box. Soms valt hij spelend in slaap, maar vaak begint hij een beetje te jengelen als hij moe is en dan leg ik hem op zijn buik.

lenn-3-maand-1

Ook ’s nachts slaapt hij op zijn buik, op zijn rug duurt het heel lang voordat hij in slaap valt. Hij slaapt nog steeds in zijn wiegje bij ons op de kamer. Ik zei toen ik zwanger was dat ik hem de eerste weken op onze kamer wilde laten slapen, omdat dat makkelijker is met de nachtvoedingen. Inmiddels slaapt hij al ongeveer een maand bijna altijd door, maar ik vind het nog zo gezellig dat hij bij ons slaapt. Volgens mij heeft Lenn het heel goed door wanneer Bart uit bed is, want dan wil hij bij mij in bed. Hij is het er dan absoluut niet mee eens als ik hem na het voeden weer in zijn wiegje leg en ik vind het hartstikke gezellig dat hij dan even bij me ligt.

baby duimen

Lenn heeft afgelopen maand zijn duim ontdekt

Een tijdje geleden schreef ik een stukje over koemelkallergie, maar ik vraag me nu af of dat het wel echt was. Als ik nu kleine beetjes koemelk eet of drink heeft Lenn er namelijk geen last van. Als ik er veel van binnenkrijg krijgt hij wel krampjes, maar wat het nou precies is weet ik niet. Misschien is hij er gewoon gevoelig voor, of begint hij er overheen te groeien. Dat laatste zou natuurlijk hartstikke fijn zijn.

Het gaat nu dus hartstikke goed met Lenn en ik zal volgende maand weer een update schrijven 🙂

6 gedachten over “Lenn is 3 maand!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.