Dagboekje #179; 2 keer naar de dokter en knutselen

1

Maandag kwamen we terug van een weekendje Drenthe en de week begon niet zo heel goed. Nomi had muggenbulten die heel groot werden en toen ze er ook nog verhoging bij kreeg besloot ik toch even de dokter te bellen. Het kwam waarschijnlijk door een bacterie en inmiddels zijn de muggenbulten bijna weer weg. Ook was mijn moeder maandag jarig, maar dat vierden we in het weekend daarvoor al. Het schilderijtje op de foto rechts maakte Nomi voor haar.

2

Nomi en Lenn waren duidelijk aan het bijkomen van het weekend, ze sliepen allebei veel en daarom deden we het lekker rustig aan. Nomi hielp me toen ik Lenn in bad deed, en we lazen (of nou ja, Nomi wil alleen maar kijken en bladzijdes omslaan) een boekje van Kikker dat Nomi vorig weekend van mijn tante kreeg.

4

Terwijl Nomi een heel lang middagdutje deed, knuffelde ik lekker met Lenn. Ook ’s avonds hadden we even quality time.

3

Donderdag gingen we op zoek naar een jurkje voor (onder andere) Nomi’s verjaardag. Deze kwam ik tegen bij de Hema en ook Nomi vond hem heel leuk.

5

De nacht van donderdag op vrijdag heeft Nomi heel veel gehuild, zo kende ik haar helemaal niet. Ze deed telkens haar hand tegen haar oor aan en ik vermoede meteen al dat ze een oorontsteking had. ’s Ochtends belde ik de huisarts en beide oren bleken ontstoken te zijn. Nomi kreeg antibiotica (ja, toen besloot ik het toch maar te geven, terwijl ik in dit artikel nog zei dat ik er niet zo fan van was) en het ging al vrij snel iets beter. We kregen dit ‘geboortekaartje’ van Baby Annabell en Nomi vond hem heel leuk.

6

’s Middags gingen we even boodschappen doen, want van de dokter mocht Nomi gewoon naar buiten. De rest van de dag bleven we binnen en Nomi wilde dat Lenn de pop een kusje gaf. En Lenn vond die aandacht hartstikke leuk.

7

Vrijdag kregen we de nieuwe foodybox binnen, met hele leuke en lekkere dingen erin! ’s Avonds testte Nomi de vanilleyoghurt en ze vond hem heel lekker.

8

Zaterdagochtend hebben Nomi en ik geknutseld terwijl Lenn lag te slapen. Eerst maakten we een boom en toen we daarmee klaar waren wilde Nomi een tekening maken.

9

Zaterdag was Lenn 3 maanden. Overdag deden we niet zoveel en aan het einde van de middag gingen we naar mijn ouders. Mijn vader had een foto van mijn zusje, Bart en mij afgedrukt en Nomi was er helemaal van onder de indruk.

10

Zondag ging Nomi er vandoor met het lepeltje van de antibiotica en even later kwam ze vragen of ze meer mocht. Dat leek me niet zo’n goed plan. ’s Middags gingen we even naar de Prénatal omdat Lenn alweer bijna uit zijn kleertjes groeit, maar ik kon niks leuks vinden. Nomi wilde niet meer mee naar huis en gedroeg zich als een typische peuterpuber.

Inmiddels gaat het gelukkig weer een stuk beter met Nomi en daarom kunnen we vandaag toch nog naar Lego World! Daar zullen jullie binnenkort wat foto’s van zien.

5 gedachten over “Dagboekje #179; 2 keer naar de dokter en knutselen

  1. Tineke schreef:

    Hahah, lekker dus, die antibiotica ? Helemaal terecht hoor, dat je het toch gegeven hebt. Een oorontsteking lijkt me net wat erger of vervelender dan ontstoken muggenbulten.. (denk ik, nooit meegemaakt gelukkig ?)

    Bijna 2 ook alweer! Wat was ik toch jaloers toen jij al bevallen was en ik eigenlijk al uitgerekend was ? heerlijk he, die beredenatie van hoogzwangere vrouwen :’)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.