Win de Playmobil 1.2.3. Sterrentrein

playmobil sterrentrein

Tussen de Sinterklaascadeautjes zat een cadeau die voor Nomi en Lenn samen was, namelijk de 1.2.3. Sterrentrein van Playmobil. En niet alleen Nomi en Lenn zijn daar blij mee gemaakt, Sinterklaas liet er ook eentje achter om weg te geven aan één van mijn lezers!

playmobil

Je kent Playmobil vast wel. Ik speelde er als kind al mee en ze hebben echt leuke dingen. Het meeste speelgoed van Playmobil is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar, maar deze Sterrentrein is geschikt voor kindjes vanaf 1,5 jaar. Perfect voor Nomi dus, en Lenn zal het over een tijdje vast ook heel leuk gaan vinden.

playmobil 1 2 3

De set bestaat uit rails, de trein, drie poppetjes en bagage. Tijdens Nomi’s middagslaapje heb ik het in elkaar gezet (zodat ik even foto’s kon maken voordat Nomi ermee ging spelen) en toen ze beneden kwam viel ze de trein zo ongeveer aan. Ze liet hem meteen rondje rijden en ze vond de poppetjes ook heel interessant. Ze werden uit de trein gehaald en ze moesten van Nomi op andere plaatsen zitten. Ook de rails moest natuurlijk uit elkaar en weer opnieuw in elkaar. Ze heeft er echt een hele tijd mee gespeeld en sindsdien pakt ze haar Playmobil regelmatig.

playmobil 1.2.3. sterrentrein

En ik mag dus zo’n set weggeven aan één van jullie. Om kans te maken laat je een reactie achter onder dit artikel en ik zou het leuk vinden als je mijn Facebookpagina en het bericht over deze winactie liket. Verder wordt delen en taggen erg gewaardeerd.

Je kunt meedoen tot en met 8 januari 2017, daarna stuur ik de winnaar een mailtje.

93 gedachten over “Win de Playmobil 1.2.3. Sterrentrein

 1. Femke Dekker schreef:

  Leuk! Teun heeft van sinterklaas een brandweerautootje van playmobil 1.2.3 gekregen en hier speelt hij graag mee. Hij zou dus vast ook heel erg blij zijn met de trein. Ik doe dus graag mee!

 2. Marian schreef:

  Alweer een leuke winactie! Playmobil 1.2.3 hebben wij sinds kort ook ontdekt, erg leuk! Mijn zoontje is gek op treinen dit zal hij dan ook super vinden. Ons kleine meisje kan er mooi mee spelen als grote broer over gaat op het ‘grote’ Playmobil en zij er de leeftijd voor heeft.

 3. Yessica leidner schreef:

  Hoi hoi wat een leuke winactie weer ik doe graag mee voor mijn dochtertje jill die bijna jarig is dan word ze 3 jaar En ze is dol op Playmobil en treintjes vind ze helamaal geweldig

 4. Melissa Polfliet-de Jonge schreef:

  Super leuk! Ons mannetje Liam is 21 maanden. Dol op treinen. En wat leuk dat playmobil nu ook voor de kleinere kindjes speelgoed heeft. Wij doen graag mee voor onze kleine vriend hihi

 5. will schreef:

  Wat een leuke sterrentreintje!
  Ik denk dat mijn jongste kleindochter hier heel blij van wordt.
  Zij wordt in mei 3 jaar en zou het niet leuk zijn als ze dit van oma krijgt?
  Ik heb geen Facebook, maar volg je op Bloglovin.
  Hoop mee te mogen doen.

 6. tine van aken schreef:

  Onze dreumes, kleuter (en vandaag nieuws gekregen dat ons eerste neefje op 15 januari geboren wordt wegens inleiding bevalling!) stellen zich graag kandidaat om zich urenlang te vermaken met deze coooooooooooooooole Playmobil trein!

 7. Kelly Aarts schreef:

  Leuke actie, maar sla deze winactie even over. Mijn kinderen hebben niet zoveel met Playmobil, dus komt hier niet uit de kast.
  Maar hoop dat het bij kindjes terecht komt die er erg blij mee zijn!

 8. Lisanne Boem schreef:

  We vinden Playmobil hier echt geweldig, maar deze trein is wel echt super leuk zoiets leuks van Playmobil hebben we nog niet! Waarschijnlijk rijdt deze trein hier heel de dag 🙂

 9. Renske Huijs schreef:

  Tof voor mijn 4 jarig (met meerdere achterstanden) die gek is op treinen. Zuslief van 3 jaar zal hem ook wel graag inpikken mochten we winnen, verwacht ik ?? Enorm gaaf en doe heel graag mee

 10. Manon schreef:

  Mijn dochter van 2 is dol op playmobil. Mijn jongste dochter van bijna 9 maanden vind het ook erg interessant. Het,mooie van dit playmobil is dat ik mijn jongste dochter er niet steeds bij weg hoef te halen. Zo kunnen ze toch al een beetje samen spelen. Ik vind het prachtig speelgoed en hoop dat we de set mogen winnen.

 11. Cindy jerphanion schreef:

  Wowwww enthousiastme slaat op hol bij mijn 3 kindjes met deze trein zullen ze zo zoetjes mee spelen. Ze hebben met kerst en sinterklaas niks gehad dus dit gaaf zijn.

 12. Sabine schreef:

  Mijn dochter is net zo oud als Nomi en ik verwacht dat ze ook veel plezier zal hebben met de trein. Ik zou het een leuke afwisseling vinden in ons “meisjesspeelgoed” waar haar voorkeur vaak maar uit gaat.

 13. Bodil schreef:

  Zo leuk! Onze kleine meid zal er dol op zijn. In 3 dagen tijd is ze van “auto” naar “toek toek” naar “Tein” gegaan 😀 Treintjes vindt ze nu helemaal geweldig!

 14. chris ruys schreef:

  lieve sint, ik heb 2 schattige kleinzoontjes die er super blij mee zouden zijn, ze zijn heel lief en braaf geweest dus er kan nog altijd een geschenkje bij en zeker zo eentje!

 15. Myrthe schreef:

  Wat een mooie set! Playmobil blijft een klassieker. Het lijkt me ook erg leuk om het te combineren met de treinen van Lego Duplo.
  Ik doe graag mee met je winactie.

 16. lisanne Bons schreef:

  Wat super leuk. Playmobil blijft gewoon super leuk. Onze oudste spelen nu met het ‘reguliere’ playmobil en onze jongste speelt met hun oude 1,2,3 playmobil.

 17. Jolein koolske schreef:

  Oh wat super leuk ! Ik waag dolgraag een kansje want mijn dochters zijn gek op hun playmobil en hun collectie uitbreiden willen we wel ???

 18. Jacqueline schreef:

  De verjaardag van mijn allerliefste kleinzoon komt er aan.
  En deze superleuke treinbaan zou prachtig in zijn kamertje staan.
  Hij zou zo blij zijn.
  Om te mogen spelen met de mooie playmobieltrein.
  De beste wensen voor iedereen voor het nieuwe jaar.
  Nu is mijn gedichtje klaar.
  Groetjes van een hele trotse oma.

 19. melissa schreef:

  Wat onwijs leuk. Dit is echt het perfecte cadeau voor zoontje jarno die bijna jarig is. ik weet zeker dat hij hiermee graag zal spelen. liefs melissa

 20. S. Hubregtse schreef:

  Geweldig ! Wat is er leuker voor een kindje (voor onze Bas 😉 ) dan een treinreis te maken naar avonturenland. Ik ben benieuwd wat voor avonturen Bas allemaal gaat beleven 😉

 21. Nicol Rolefes schreef:

  Oh wat een super leuke winactie. Playmobiel is idd te gek speelgoed waar ik met ook uren mee hen vermaakt. Zou deze trein heel graag voor mijn dochtertje willen winnen

 22. Helena schreef:

  Wat een geweldige win actie ik doe heel graag mee voor mijn neefje van 3. Dit knulletje is dol op treinen en Play mobil……..ik zou zeggen 2 vliegen in 1 klap hihi

 23. Mariska giulianojazzlyna schreef:

  Oohhh wat leuk zeg!! Kunnen ze de playmobil uitbreiden. Wist niet dat er voor de kleintjes ook al playmobil was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.