Win een Zoocchini kinderrugzak naar keuze

rugtas-1

Omdat Nomi deze week voor het eerst naar de peuterspeelzaal ging, kreeg ze met Sinterklaas een rugzak. Deze is van het merk Zoocchini en dit merk heeft nog veel meer leuke rugzakken, en één van jullie mag er eentje uitkiezen!

rugtas-2

Voor Nomi koos ik het uiltje, omdat ze vogels heel leuk vindt. Ze was er meteen helemaal blij mee en ze wil hem regelmatig op haar rug. Ze heeft een flinke fantasie en ze gaat vooral erg vaak boodschappen doen, en dan moet haar rugzak natuurlijk mee. Ook als we ergens anders naartoe gaan roept ze vaak ’tas mee!’.

rugtas-3

De rugzakken zijn verkrijgbaar via Kleinegiraf.nl en ze kosten € 24,95. Ze zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en hij is voor Nomi dus nog een beetje aan de grote kant, maar dat betekent wel dat ze er nog een hele tijd mee kan doen. Naast het uiltje zijn er nog 5 andere uitvoeringen, die ik stuk voor stuk ook heel erg leuk vind. Meer informatie over de rugzakken vind je hier.

rugtas-4

Wil jij één van deze tassen winnen? Laat dan een reactie achter waarin je vertelt welke je zou willen winnen. Verder zou ik het leuk vinden als je mijn Facebookpagina en het bericht over deze winactie liket. Delen en taggen wordt ook erg gewaardeerd!

Je kunt meedoen tot en met 8 januari 2017.

83 gedachten over “Win een Zoocchini kinderrugzak naar keuze

 1. Janke schreef:

  Ik zou graag de tas met de uil willen winnen. Onze dochter gaat 13 januari voor het eerst naar school. Ik denk dat ze deze uil helemaal geweldig vind.

 2. Marieke schreef:

  Elin is 2 maanden geleden 3 jaar geworden. Ze roept nu al: “als ik 4 jaar ben ga ik naar de basisschool”. Ik denk dat ze de uiltjestas wel heel geweldig zou gaan vinden voor de basisschool.

 3. Femke Dekker schreef:

  De haai zou leuk zijn voor mijn stoere Gijs. In februari mag hij voor het eerst naar de basisschool … het zou leuk zijn als hij dan kan verschijnen met deze mooie tas!

 4. tine van aken schreef:

  De eenhoorn aub, binnenkort gaat kleine Hélena voor het eerst naar school, wie weet geeft dit oh zo mooie rugzakje haar vleugels?…

 5. Sherida schreef:

  Ahhh wat zijn ze superleuk!!
  ik vind de eenhoorn echt schattig voor ons meisje. Over een half jaartje gaat ze naar de psz, dus zo een tas zal zeker van pas komen!

 6. Tessy schreef:

  Wat een gave tassen!! Voor mij springt de uiltjestas er het meeste uit! Ons meisje heeft een uiltjeskamer en is daardoor denk ik gek op uiltjes ?

 7. Kim schreef:

  Leuk! Ik doe graag mee voor het uiltje voor mijn dochter. Ze gaat na de kerstvakantie naar de peutergroep op het kinderdagverblijf dus zo’n leuke tas zou goed van pas komen.

 8. Mariska schreef:

  Super leuk zeg.
  Mijn meisje mag na de kerstvakantie naar de kleuterschool en een leuke tas heeft ze nog niet. Ze vindt de Eenhoorn het leukst.

 9. Eline Vanparijs schreef:

  Oh oh oh ! Het vosje voor mijn kleine mannetje. Zijn geboortekaartje was in thema vosjes en binnenkort gaat het voor het eerst naar school. Dit tasje is zo leuk!!

 10. Sharleen schreef:

  Wat zijn ze leuk!! Onze dochter gaat over een paar maandjes naar de peuterspeelzaal, dus zouden hem dan mooi kunnen gebruiken. Ik vind de Giraffe heel leuk!

 11. Micaela schreef:

  Hallo malou
  Wat een leuke site heb jij ?

  Bijna een jaar geleden rond kerst zijn we met onze oudste dochter 5 een weekend weg geweest. Even tijd voor haar alleen. Ze heeft namelijk nog twee prachtige tweeling zusjes van twee die al onze tijd en energie eisen ?
  Bij elkaar zijn ze het magische duo de driemusketiers!
  Over magisch gesproken in deze tijd van het jaar. Tijdens dat weekend weg heeft mijn dochter een knuffel vos gekregen. Op magisch wijzen wijken haar zusjes al niet van haar zijden….?….maar deze vos (zelf noemt ze hem Fox) ook niet!!!
  Als zij een rugzak zou winnen van een vos krijg ik deze niet meer van haar rug af ? en als klap op de vuurpijl lopen haar zusjes ook alleen maar achter haar aan….

  Met vriendelijke groeten en fijne feestdagen micaela

 12. Jamila schreef:

  Ik doe ook weer graag mee voor mijn dochtertje Zeineb ze gaat in het nieuwe jaar ook voor het eerst na de peuterspeelzaal dan zou een tas welkom zijn en Zeineb zou de uiltjes tas geweldig vinden om te winnen

 13. Jelmar schreef:

  Oooooh deze zijnecht te lief! Moeilijk kiezen, maar ik zou graag de paarse uil willen winnen. 🙂 zo wordt het zeker leuk om naar school te gaan!

 14. Kristel schreef:

  Wow super gaaf 🙂 mijn dochter Noor heeft een uiltjes kamer en de uiltjes tas is hier ook zeker favoriet. Daar maken we heel graag kans op 🙂 super leuk om mee te nemen naar school.

 15. will schreef:

  Ik doe graag mee voor Allie the Alicorn ( Eenhoorn) , voor mijn kleindochtertje die voor het eerst naar het groep 1 gaat.
  Ik denk dat ze het heel grappig vindt.

 16. Suzanne Gro... schreef:

  Ik volg je!

  De draak vind ik ontzettend stoer en hoor ik om die reden ook te winnen. Wat had ik het gaaf gevonden als kind om zelf zo’n stoere tas te hebben.

 17. Marian schreef:

  Mijn dochtertje heeft nog geen rugzak, maar kan er straks wel eentje gebruiken. Ik kan niet kiezen.. vind de uil en eenhoorn beide super leuk. Maar ik denk dat mijn dochtertje de eenhoorn het leukst zal vinden, ze vind pony’s ook helemaal geweldig.

 18. ellen schreef:

  Wat leuk ik doe graag mee voor féline die straks naar school gaat. Ze is dol op eenhoorns dus vanzelfsprekend dat we die dan kiezen.

  Fijne feestdagen en een Gelukkig Nieuwjaar

 19. Jolein koolske schreef:

  Oh de eenhoorn zou mijn jongste dochter echt geweldig vinden ? Ze is de laatste tijd he-le-maal fan van eenhoorn. En haar vaste slaapknuffel is al ingeruild voor een grote eenhoorn knuffel, en ze heeft een eenhoorn nachtlampje. Haar frozen tas vind ze leuk maar deze eenhoorn tas zou ze geweldig vinden ?

 20. Myrthe schreef:

  Voor mijn dochtertje vind ik het uiltje het leukste. Ik doe dan ook graag mee om die te winnen. Mijn dochtertje heeft een fascinatie voor uiltjes, dus ik denk dat ze tas lang en met veel plezier zal gebruiken!

 21. Monique schreef:

  Oohh……wat een super leuke rugzakjes! Begin volgend jaar gaat mijn jongste ook naar de peuterspeelzaal en hij zal het helemaal geweldig vinden (en ook minder spannend) wanneer hij Devin the Dinosaur mee zou kunnen nemen. Ik duim voor hem 🙂

 22. melissa schreef:

  De giraf (hoe toepasselijk bij de website). zoontje jarno wordt bijna 4 en mag dus bijna naar school en zijn lievelingsdier is een giraf. hoe leuk dit! liefs melissa

 23. Linda Smeets schreef:

  Wat een enorm leuk assortiment! Ik die graag mee voor onze kleine meid en de voorkeur gaat uit naar de uil omdat haar luevelingskleuren hierop voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.