Win het spel Speak Out

speak out

Ook vandaag heb ik weer een leuke winactie voor jullie. Deze keer kun je het spel Speak Out winnen, een spel dat geschikt is voor mensen vanaf 16 jaar. Dit spel zorgt voor leuk speelplezier wanneer de spelers verschillende rare zinnen proberen te zeggen met een mondstuk in hun mond, waardoor ze die niet kunnen sluiten en praten een uitdaging wordt. Dat zorgt vast voor hele grappige momenten!

De spelers pakken een kaart van de stapel en ze lezen de zin die daarop staat zo goed mogelijk voor. Door het mondstuk is dat absoluut niet makkelijk, want het zorgt ervoor dat je bepaalde letters niet goed kunt uitspreken. De zandloper telt de tijd af terwijl de spelers zinnen proberen op te lezen als ‘ik bibber van buiten en ril van pillen’, ‘poedelnaakte man met bierbuik’ of ‘een oude boer in een geruit broekpak’.

Ondertussen proberen de andere spelers te ontcijferen wat hun teamgenoot probeert te zeggen, en als het lukt verdienen ze een kaart. Het team dat aan het eind van het spel de meeste kaarten heeft, wint.

Winnen!

Om kans te maken op dit spel hoef je helemaal niet veel te doen. Je hoeft alleen maar een reactie achter te laten onder dit artikel en een geldig e-mailadres in te vullen.

Je kunt meedoen tot en met 8 januari 2017, daarna neem ik contact op met de winnaar.

Meer informatie over winacties vind je in mijn disclaimer.

108 gedachten over “Win het spel Speak Out

 1. Marian Zw. schreef:

  Super leuk, dit heb ik juist vorige week op een filmje met mijn studentendochter zitten kijken. Dit spel wordt hilarisch in die vriendengroep. Ik loot heel graag mee

 2. Melissa Souidy schreef:

  Leuk!!
  Ik vroeg vrienden van mij om het spel voor mij te kopen zodat we het die avond konden spelen. ( ik kon het zelf niet halen omdat ik moest werken).
  Ze vinden het spel zo leuk… dat ze het zelf hebben gehouden.
  Maar nu heb ik het spel nog niet ?.
  Daaeom maak ik hééééél graag kans ?

 3. Hillegonde bos schreef:

  Dit spel is geniaal!!! Hij staat op mijn verlanglijstje voor onze familievakantie in april 2017, hopelijk word en pakje Tena lady bijgeleverd;)

 4. Adriana de Ruiter schreef:

  Wat weer een geweldige winactie! Lijkt me een supergrappig spel om op één van onze spelletjesavonden te spelen! Weer eens ouderwets de slappelach lijkt me meer dan welkom! Ik ga even heel hard duimen!!! πŸ˜€

  Ik wens jou alvast een heel fijne jaarwisseling!

 5. Yvonne schreef:

  Ik doe heel graag mee. Dit lijkt mij zo’n leuk spel. Heb wel eens filmpjes gezien en dan lig ik al in een deuk, laat staan als ik het zelf zou spelen!! Mijn duimen draaien.

 6. Iris schreef:

  Whahahaha dit lijkt me nou echt een hi-la-risch spel! Ik doe heel graag een poging, wij zijn dol op spelletjesavonden en dit zou een top toevoeging zijn!!

 7. Kristel schreef:

  Haha dit lijkt me een geweldig spel om te winnen πŸ™‚ heerlijk de hele avond lachen gieren en brullen. Ik weet al zo veel avonden wanneer ik deze kan gebruiken πŸ™‚ heerlijk de Gsm aan de kant en spelen maar πŸ™‚

 8. Anne Dierselhuis schreef:

  Ik heb dubbel gelegen om het filmpje met die oudere man die zijn kunstgebit verliest tijdens het spel m! Die wil ik ook, niet t kunstgebit maar het spel.
  Zo lachen doe dus graag mee

 9. Gemma schreef:

  Ik kreeg van de week een filmpje van n vriendinnetje toen ze dit spel aan het spelen was. Nou dat was hilarisch!!!! Dus ik zou het spel wel willen winnen!!!

 10. Suzanne Gro... schreef:

  Dit spel heb ik eens gespeeld bij het nichtje van mijn thuis. Wat hebben we gelachen, echt een aanrader en wat lijkt het me leuk om dit te winnen. Dan weet je zeker dat je sfeer kan maken thuis haha

 11. Yessica leidner schreef:

  Hoi wat een leuke winactie hihi wel super leuk dat je vaak winactie’s doet,
  ik waag ook hier bij deze winactie een kansje het lijkt me een super leuke spel

  Groetjes en alvast de beste wensen ???

 12. Nathalie schreef:

  Oh jaaa! Dit heb ik al vaker gezien via filmpjes op facebook… Hilarisch gewoon! Dit zou echt iets voor onze familie zijn.
  Ik doe zeker mee!

 13. kelly schreef:

  Superleuke actie!

  Ik zou dit spel graag willen winnen, ik hoor van veel mensen enorm leuke verhalen over dit spel, dus zou het graag zelf eens willen ervaren!

 14. Wendy schreef:

  Super grappig spel. Speelden ze Nick en Simon ook in het programma ‘zullen we een spelletje doe’.
  Ik doe mee. Lijkt me leukom te spelen tijdens een weekendje weg binnenkort.

 15. C. Hemert schreef:

  Lijkt me fantastisch. Heerlijk spel om binnen bij de openhaard te spelen, kids die slapen, en een goed glas wijn. Ben ik ook wel eens aan toe πŸ™‚

 16. Nina schreef:

  Heel leuk! We willen al een tijd op iedere verjaardag dit spel spelen maar mijn zusje Nomi vergeet hem al-tijd. Toch handig om
  Het zelf te hebben dan! πŸ™‚

 17. Marja wiering-moek schreef:

  Oh gaaf zeg!

  Naast het slagroom spel die het hier geweldig doet, lijkt me dit spel ook GE-WEL-DIG!

  Wij doen dus erg graag mee β˜†β˜†β˜†

 18. Kelly Groen schreef:

  Wij zijn hier thuis echte spelletjesfanaten! Deze stond ook gelijk hoog op ons wenslijstje! Wij willen deze heel graag toevoegen aan onze spelletjescollectie!
  Nog de beste wensen!

 19. Lisa van den Bor schreef:

  Jaaa super leuk zeg!
  Ik heb het al meerdere keren voorbij zien komen op social media, en het lijkt me echt super grappig en leuk om te spelen!

  Ik doe zeker mee. πŸ™‚

 20. Patricia de crom schreef:

  Supergaaf om over twee weken te doen met mijn collega’s ik ga over een paar weken weg van het werk en we hebben nog een leuke date op de planning.dit word nig even lachen gieren brullen

 21. Linda schreef:

  Ohhhh ik heb toch zΓ³ gegierd van het lachen om dit spel toen ik bij vrienden thuis was de afgelopen feestdagen, ik wil dit spel zelf dan ook erg graag winnen!

 22. Jolein koolske schreef:

  Oh dat lijkt me zoooo leuk !!! Ik zag laatst een filmpje van dit spel bij iemand op zijn Facebook voorbij komen en ik moest zo hard lachen ? Ik waag dus dolgraag een kansje ?

 23. Lilian Vlassak schreef:

  Grappig dat er net vanaf deze datum (28-12 / mijn verjaardag !) dit spel te winnen is… ik ben namelijk logopediste en dit zou ik heel fijn kunnen gebruiken bij mijn werk πŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.