Win het boek ‘Waar is de zeester’

waar is de zeester

Nomi vindt boeken heel erg leuk. Ik laat haar nu vooral met kartonnen boekjes spelen omdat die wat minder snel kapot gaan, maar we lezen ook regelmatig samen gewoon papieren boeken. Laatst ontving ik een persbericht over een boek dat net even anders is dan de meeste boeken. Het is een prentenbroek waarin kinderen worden uitgedaagd om op zoek te gaan naar de zeester, de kwal en de clownvis.

waar is de zeester 1

Nou is Nomi nu nog te klein om echt te snappen dat ze deze dieren moet zoeken, maar ze vindt de plaatjes wel heel erg interessant. Zelf ben ik natuurlijk wel op zoek gegaan en stiekem vind ik dit nog steeds best leuk om te doen.

waar is de zeester 3

Het begint als een leuk spelletje, maar het wordt al snel iets belangrijkers. De zee wordt namelijk steeds meer vervuild door mensen en de vissen kunnen nergens meer naartoe..

Wil jij dit boek winnen? Laat dan een reactie achter onder dit artikel en like de Facebookpagina van MadebyMalou.nl.

De winactie loopt tot 25 mei a.s. en daarna neem ik contact op met de winnaar. Vergeet dus niet om een geldig e-mail adres achter te laten.

Dit artikel is tot stond gekomen door een samenwerking.

66 gedachten over “Win het boek ‘Waar is de zeester’

 1. Elisabeth schreef:

  Wat een leuk boek! Dit doen we eigenlijk met alle plaatjesboeken die we met Jim lezen. Waar is de giraffe? Kun je de olifant aanwijzen? Zo grappig om te zien dat hij dan zelf een beetje gaat beredeneren wat de giraffe in dit boekje nou weer zal zijn…

 2. Roxanne schreef:

  Wat een origineel boekje. Ik zou het graag willen winnen voor m’n zoontje. Hij is nog wat te jong om te zoeken maar hij bladert graag door boeken.

 3. Malou Pander schreef:

  Jaaaa! Heel erg graag! Ik heet ook Malou én ik werk op een Peuter+ groep voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand en die heet..: De Zeesterren! Mooier kan niet toch?! ??

 4. Bodil schreef:

  Facebook heb ik niet, wel twee dochters die dol zijn op visjes! De jongste keek laatst haar oogjes uit bij de dierentuin, er ging een wereld voor haar open! Boekjes lezen (of eten…) houden ze ook erg van, dus dit leuke exemplaar is heel welkom!

 5. Anniek Gebbink schreef:

  Wat een leuk boek, net even anders. Zoon Jelte en ik doen heel graag mee! Snel opzoek naar jouw facebookpagina.

 6. Manon schreef:

  Hoi hoi, Heel erg leuk, Mijn kindje gaat dit jaar mee naar het eiland, zo kunnen we alles goed bekijken, wat er allemaal in de zee te vinden is.
  Hij vind boekjes prachtig.
  Groetjes Manon

 7. Heleen schreef:

  Dat ziet er uit als een leuk boek! Ook mooi kleurrijk. Ik denk dat mijn jongens het erg leuk zouden vinden om dit boek samen te lezen.

 8. Lise van Nunspeet schreef:

  Wat een leuk boek. Ik dek dat zowel mijn meisje van 4 als die van 1 dit een prachtig mooi boek zullen vinden.

 9. Sas v.d Velde schreef:

  Leuk! Ik doe graag mee om kans te maken. Nu is mijn kleintje ook nog te klein om het te begrijpen, maar voorlezen en plaatjes kijken is natuurlijk ook goed. En, zoals ze zeggen: je kunt er niet vroeggenoeg mee beginnen toch 😉

 10. Caroline schreef:

  Onze dochter is gek op lezen. Ze gaat dan ook niet slapen zonder een verhaaltje te hebben gehoord. Dit lijkt me een leuk boekje om met haar te lezen/spelen. Ze is al heel erg bezig met alles aan te wijzen in boekjes. En vooral alles benoemen wat ze al kent!

 11. Anne Roodenburg schreef:

  Dat ziet eruit als een leuk boek zeg! Mijn zoontje Jamie van bijna 2 vindt boeken lezen ook zo leuk, dus zou deze graag willen winnen!

 12. Mariska schreef:

  Wauw.. Al die kleurtjes! Mijn zoontje en ik zijn ontzettend gek op prentenboeken kijken en ze samen lezen! Een nieuw verhaaltje is altijd welkom!! Ik weet zeker dat hij ogen te kort komt met al die mooie gekleurde rond zwemmende visjes.. Net de vijver van opa en oma!!

 13. Inge schreef:

  Met dit leuke boek
  hoef ik niet meer naar een geschikt verjaardagscadeau voor mijn nichtje op zoek.
  Zij is gek op vissen en op (voor)lezen
  dus hier zal zij blij mee wezen!

 14. Yolanda Landman-Breebaart schreef:

  Ik denk dat ik mijn kleinzoon, Tygo van 3 hier wel een groot plezier mee doe, hij is erg leergierig en houdt onwijs van dieren…,

 15. iris Hopman schreef:

  Dit zou een mooie aanwinst voor mijn lieve mensje. Ze vindt het geweldig om naar platen te kijken en op boeken te slaan. Dat clownsvisje gaat ze zeker vinden

 16. Niki schreef:

  Heeel graag! Superleuk om aan kleine mijn neefje voor te lezen als hij komt logeren! En samen te zoeken naar de zeester!! Haha! Duimen, duimen!

 17. Willeke schreef:

  Wat een leuk boek voor mijn anderhalf jarige zoontje die nu alweer voor de zevende keer in het ziekenhuis ligt en die zoveel afleiding nodig heeft. Zomaar een extraatje en zomaar fijn!

 18. Johanna schreef:

  Mijn dochtertje is ook nog een beetje te jong om dit te snappen, maar er is natuurlijk niets mis mee om het boek nog eventjes voor haar te bewaren!

 19. Marian schreef:

  Mijn zoontje en ik genieten erg van samen boekjes lezen, echt even quality time! Hij is altijd erg enthousiast als hij een nieuw boekje krijgt, van dit boekje zal hij dan ook zeker erg blij worden. Goed thema trouwens.

 20. Loes schreef:

  Wat een super leuk boek! Een leuk boek om met de kinderen op het kinderdagverblijf te lezen.
  Ik volg je facebook pagina al en doe graag mee!

 21. Corine N schreef:

  Wat een leuk boek, en nog een goede boodschap ook, superbelangrijk maar zo dus op een hele goede manier “verpakt”. Sou ik graag samen met mijn zoontje lezen

 22. Anneliese de Waal schreef:

  Wat een leuk boekje, ik doe graag mee voor mijn dochtertje Sam, zou ze erg leuk vinden !!.

  Groetjes Anneliese

 23. Janneke van Krieken schreef:

  Leerzaam boek! Niet alleen leer je je kind goed kijken, maar spelenderwijs leer je ze ook een maatschappelijk probleem; de vervuiling van de zee. Het is belangrijk een kind zo vroeg mogelijk ook de negatieve kant van de wereld te laten zien. Mensen kunnen veel foute dingen doen, wat ten kosten gaat van de aarde. En naarmate zullen wij hier ook onder lijden. Geweldig boek!

 24. linda raaijmakers schreef:

  Onze tweeling Lucas en Eva zijn helemaal gek op voorgelezen te worden en dit vrolijk gekleurde boek zou hun aandacht dan ook volledig hebben. Even een momentje van rust voor ze gaan slapen. Lekker samen op de bank met hun knuffel en mama die nog even voorleest. Ik doe gauw mee 😀

 25. Aleesha Verhoeff schreef:

  Wat een leuk en leerzaam boek! Ik doe graag mee om het aan mijn petekindje cadeau te kunnen doen en daarna lekker samen te lezen en ontdekken.

 26. Anouk Boef schreef:

  Heerlijk! Wat een pareltje. Ik zou dit boekje enorm graag winnen voor mijn allerliefste nichtje Liv. Ze leeft voor felle kleurtjes, alles wat meisjesachtig is of met dieren te maken heeft, glitter en tekeningen.
  Het zou een enorme mooie verrassing zijn voor haar. Ik zal nooit vergeten dat ze moest huilen van het boek ‘Monkie’. Wat mijn lievelingsboek was toen ik klein was. Ze heeft een heel groot inlevingsvermogen en je ziet haar gewoon genieten.

  ‘Reading a book is like looking through a window!’
  ― Zetta Hupf

 27. Alyt schreef:

  Ja super leuk! Bedankt voor de reminder.
  Wat een prachtige plaatjes. Denk dat papa hier ook graag uit wil voorlezen aan onze dochtertjes.
  We hebben vroeger een aquarium gehad, maar wegens tijdgebrek weggedaan.
  Ook super leuk voor mijn gastkindjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.