Win een rugzak voor je kind!

rugzak

Sinterklaas is weer terug naar Spanje, en dat betekent dat het alweer bijna kerst is! Ook kerst is natuurlijk de tijd van cadeautjes, en daarom wil ik weer graag een keertje iets weggeven. Daarom kun je een Pick & Pack Fun rugzak winnen!

Pick & Pack Fun rugzak

Ik mocht op Bagageonline.nl een rugzak uitkiezen. Eéntje om te reviewen, en eentje om weg te geven. Ik besloot voor een exemplaar te gaan die zowel voor jongens als voor meisjes erg leuk is, en dit is mijn favoriet. Deze webshop heeft trouwens ontzettend veel leuke kinderrugtassen, dus als je op zoek bent naar een ander soort tas, kun je er vast ook iets leuks vinden.

panda

Ik werd zelf op slag verliefd op deze schattige panda’s. En wie houdt er nu niet van panda’s? Daarom leek me deze rugzak perfect voor een winactie. De tas die we zelf kregen heb ik natuurlijk even uitgebreid bekeken, en het is echt een heel mooi tasje. Hij zit stevig in elkaar, hij is ruim genoeg en de grootte is perfect voor kleuters. Er zit een extra riempje aan om hem vast te maken en het rugpand is gewatteerd, waardoor hij lekker zacht is. Ook handig; de tas heeft een flessenhouder en een adreslabel!

Winnen!

En ik mag dus hetzelfde exemplaar aan één van jullie weggeven! Om kans te maken doe je het volgende;

 • Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet, en vergeet niet om een geldig e-mailadres in te vullen.
 • Like dit bericht op Facebook, en laat een reactie achter.
 • Om extra kans te maken zou ik het leuk vinden als je mijn Facebookpagina liket.
 • Nog meer kans maken? Tag dan je vrienden onder het Facebookbericht!

Je kunt meedoen tot en met donderdag 15 december. Daarna stuur ik de winnaar een mailtje. Succes!

52 gedachten over “Win een rugzak voor je kind!

 1. Cindy schreef:

  Wauw mijn zoontje start in januari op school.
  Zou wel gave ras zijn om dan mee te geven dagelijks.
  Met boterhammetje! ?en drinken.
  Die graag mee

 2. tine van aken schreef:

  Maak graag veeeeeeeeeeeeeel kans dus ik ga liken, delen en taggen à voltoné, want tegen dit pareltje zegt deze mama van twee kleuters volmondig JA!

 3. alexa schreef:

  ah wat is hij onwijs schattig, dat maakt de outfit voor je kleintje wel af! ik heb geen kinderen en ook geen neefjes/nichtjes maar je maakt er vast iemand heel blij mee.

 4. Anke Boonen schreef:

  Wauw te gek voor mijn zoontje Cas die naar groep 1 gaat. Helemaal dol op pandaberen?
  Mijn Facebook naam is johanankejobcassaelmans

 5. Lynn Mahieu schreef:

  Dit zou leuk zijn als eerste rugzakje voor Fenna. Die zou meteen in gebruik genomen worden als ze haar eerste dagje naar de crèche gaat! 😀

 6. Claudia Diependaal schreef:

  Omg die is leuk zeg. Ok zou ook voor deze gaan. Onze kleindochter van net 3 is al 1.5 jaar gek van panda’s ze had dot hsar zelfs een heuse pa da verjaardag. Ik doe heel erg graag mee!

 7. Caroline Minderhoud schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn jongste zoon, die al een poster van een pandabeer ? op z’n kamertje heeft hangen. En hier vast ook blij van wordt.

 8. Marloes van Teerns schreef:

  Wat een ontzettend leuk rugzakje. Die zou ik graag winnen voor mijn dochter Louise die eind januari voor het eerst naar school gaat.

 9. Menekse yanmaz schreef:

  Wat een leuke actie en wat een mooie tas. Ben helemaal verkocht kan niet wachten tot mijn meisje deze om heeft. Ik doe graag mee aan deze winactie??

 10. Anneliese de Waal schreef:

  Wat leuk voor mijn zoontje Nicky, hij is gek op panda’s, hij heeft allemaal knuffels van panda’s.
  Zou hij prachtig vinden een panda rugzak 🙂

  Groetjes Anneliese de Waal

 11. Tamara schreef:

  Heel graag. Onze zoon is een week geleden overgestapt van gastouder naar kinderdagverblijf. Omdat hij nu veel minder spullen mee hoeft, zal dit mooie rugtasje goed van pas komen. Groot genoeg om alles in te stoppen, maar het past toch nog in zijn laatje.

 12. Kristel Gubbels-Daemen schreef:

  Super leuke rugzak mijn dochter naar lievelings knuffel is een panda. Ze heeft er inmiddels 6 knuffels van. Deze rugzak zou ze geweldig vinden en erg leuk om te gebruiken als ze naar groep 1 gaat. Deze zal vast niemand hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.