34 weken zwanger

34 weken zwanger blog

We zijn alweer een weekje verder en het einde komt nu echt in zicht. Over drie weken is de baby klaar om geboren te worden, dus dat is echt al heel snel! Inmiddels ben ik druk bezig met de babywasjes en dat vind ik echt leuk om te doen. Minder leuk is dat ik weer behoorlijk last heb van bekkenpijn.

Omdraaien in bed en uit bed komen is behoorlijk pijnlijk en niks helpt echt. Misschien zou ik rustiger aan moeten doen, maar dat gaat niet echt met een kindje van anderhalf in huis. Nou scheelt het dat ik niet meer zo heel lang hoef, en ik ga er vanuit dat het na de bevalling wel beter wordt.

Verder schreef ik deze week een bevallingsplan en ik nam alles met Bart door. Gelukkig denken we eigenlijk overal hetzelfde over en ik vind het fijn dat hij ook overal van op de hoogte is. Nou wil ik me niet teveel vasthouden aan het bevallingsplan, want je weet natuurlijk nooit hoe het loopt. Maar ik vind het wel fijn dat ik nu op papier heb staan hoe ik bepaalde dingen graag zou willen.

34 weken zwanger blog 1

Afgelopen week ben ik begonnen met de babywasjes en dat vind ik echt leuk om te doen. Het meeste beddengoed en dat soort dingen ligt nu gestreken in de kast (met dank aan mijn mama die me heeft geholpen met strijken) en een deel van de kleertjes hangt nu te drogen. Ik was heel erg geneigd om al veel eerder te beginnen, maar ik was bang dat het dan niet meer lekker fris zou zijn als de baby wordt geboren.

Een kwaaltje waar ik behoorlijk veel ‘last’ van heb, is zwangerschapsdementie. Het is echt geen excuus, ik vergeet echt heel veel. Gisteren ging ik boodschappen doen en ik wilde chili con carne halen, maar ik vergat te bonen. Toen ik thuis kwam bleek de achterdeur nog open te zijn en Bart kwam thuis met de mededeling dat hij de sleutels maar uit de voordeur had gehaald. Oeps..

Nog 6 weken tot de uitgerekende datum!

7 gedachten over “34 weken zwanger

  1. Kelly schreef:

    Oeh spannend nu het dichterbij komt he! Ik ben nu zelf 36,5 week en ben ook net begonnen met de wasjes enzo. En die dementie, yup herkenbaar haha!
    Veel plezier met de laatste dingetjes regelen en succes met de laatste loodjes!

  2. Birgit schreef:

    Hahaha, ja zwangerschapsdementie bestaat echt!
    En die babywasjes zijn zo leuk, maar als ze eenmaal geboren zijn kan je al die was soms wel vervloeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.