Win een Kidzroom rugzak

Kidzroom rugzak

December is de tijd van cadeautjes en daarom heb ik (alweer) een winactie voor jullie. Deze keer voor kinderen, je kunt namelijk deze rugzak van Kidzroom winnen! Perfect voor naar school, naar de peuterspeelzaal, naar het kinderdagblijf of om gewoon de spulletjes van je kind in te doen als je ergens naartoe gaat.

kidzroom2

Voor dat laatste gebruik ik hem voor Nomi. Als we even ergens naartoe gaan, neem ik niet meer altijd de hele luiertas mee. Dan is dit tasje ideaal en ze vindt hem zelf ook erg leuk. Ze sleept hem het hele huis door.

kidzroom3

De tas is er ook in het rood, maar ik besloot voor de blauwe te gaan. En het is niet perse een jongenstas, toch? Ik vind dat hij zowel voor jongens als voor meisjes erg leuk is, en na de Baby Born en Bratz winactie vond ik het ook wel leuk om een keer iets weg te geven dat ook geschikt is voor jongens.

win een Kidzroom rugzak

Wil je meedoen? Like dan de Facebookpagina van MadebyMalou.nl en laat hieronder een reactie achter. Vergeet niet om een geldig e-mail adres in te vullen, zodat ik je kan bereiken als je hebt gewonnen.

Je kunt meedoen tot en met zondag 13 december. Maandag 14 december ontvangt de winnaar een mailtje van mij.

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking. Heb je vragen? Lees dan mijn disclaimer.

27 gedachten over “Win een Kidzroom rugzak

 1. Alicia Hofman-Voshol schreef:

  Leuk zeg! Ik doe graag mee voor mijn meisje, in februari gaat ze naar de peutergroep. Dan is dit wel een erg leuke rugzak om mee te nemen!

 2. Nicole schreef:

  Marley is dol op dieren, ze zal deze tas op zich al geweldig vinden (om alleen al aan mij de dieren te laten zien)! ?Daarnaast lijkt hij mij idd ook erg praktisch zodat ik de luiertas ook minder vaak mee hoef te nemen. Win-win situatie dus! ? Dussss… We doen graag mee met de winactie! Blauw is voor de verandering hier ook helemaal goed hoor! ?

 3. Anke Boonen schreef:

  Wat een stoere tas! Ik zou deze gaan gebruiken als idd een soort van luiertas voor onze tweejarige kerel Cas en voor de peuterspeelzaal waar hij sinds kort naartoe gaat. Dan maakt hij helemaal de blits op het schoolplein??

 4. Heleen schreef:

  Ik zou heel graag meedoen voor mijn zoon. Hij gaat nu net een paar weekjes naar school en ik vermoed dat die schooltassen niet heel lang meegaan met al die lekkende bekers…

 5. julia schreef:

  Ik doe heel graag mee voor mijn jongste dochter. Ze gaat naar de psz maar eigenlijk is haar rugzakje te klein voor beker, trommel, luier en extra kleding. Ze zou heel blij zijn met dit mooie exemplaar. Ik ga je pagina liken!
  Liefs,
  Julia

 6. Kimberly schreef:

  Oh wat een leukerd zeg! Ik ben al een tijdje op zoek naar een rugzakje voor Jake want hij gaat per januari naar het kdv alleen ik kan maar geen leuke vinden. Deze is heel pittig dus ik doe graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.