Wishlist: H&M Cosmetica

Zoals jullie misschien wel weten, ben ik een grote fan van de H&M. Ik heb al een flink aantal artikelen gepost over de kleding van de H&M en misschien heb je hier ook wel eens een artikel over H&M Home voorbij zien komen, maar ik heb nog nooit een artikel over de cosmetica van H&M gepost. Waarom niet? Geen idee eigenlijk, want ik vind de cosmetica van H&M erg fijn! Daarom heb ik een wishlist gemaakt, die ik met jullie wil delen. Wat vinden jullie van de cosmetica van H&M?

25 gedachten over “Wishlist: H&M Cosmetica

 1. Katy schreef:

  Gave spulletjes ^^! Ik wist niet dat H&M zo in de cosmetica zat joh =P! Maar ja, ik kijk ook vaak niet verder dan de kleding rekjes in de winkel! Leuke wishlist <3!

  xx Katy ^^!

 2. Anne schreef:

  Oh jaa nog een h&m cosmetica fan. Haha mensen verklaren me altijd voor gek als ik nog even voor een blush bij de h&m wil kijken. Maar ze zijn zog goed gepigmenteerd, absurd! Heb alleen nog nooit een luchtje gekocht daar, volgende keer even keuren haha.
  Misschien kunnen we elkaar volgen?

  http://www.gowk.blogspot.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.