Zara Lookbook Juni

Het is juni en daarom komt Zara weer met een nieuw lookbook. In dit lookbook zien we, net zoals in het vorige lookbook, weer veel wit en andere lichte kleuren, maar dit wordt ook afgewisseld met felle kleuren zoals rood. Het rode jasje vind ik echt prachtig en die zou ik heel graag in mijn kledingkast willen hebben. Ook het Isabel Marant look-a-like jasje vind ik heel mooi, net als de witte tops. Wat vinden jullie van dit lookbook? 

25 gedachten over “Zara Lookbook Juni

  1. Loes schreef:

    oeeeh ik zie een par hele leuke items! Voorl het leren jasje met de studs en het 3e blousje met de studs/glittertjes! superleuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.