Nomi’s nieuwe sandaaltjes

shoesme sandaaltjes 2

Weten jullie nog dat ik een tijdje geleden een artikel plaatste waarin ik vertelde dat ik op zoek was naar leuke sandaaltjes voor Nomi? Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk zijn we heel goed geslaagd. Bijna alle sandaaltjes waren te breed, of ze zool was te hard. Nomi loopt nog maar een paar weken, dus ik vind het belangrijk dat ze soepele schoentjes draagt die geschikt zijn voor kindjes die net lopen. Uiteindelijk zijn we gegaan voor sandaaltjes van Shoesme.

shoesme sandaaltjes 3

De zool van deze sandaaltjes is super licht, omdat het gemaakt is van kurk. De bandjes zijn gefoamd voor extra comfort en de dichte hiel geeft extra steun.

shoesme sandaaltjes 1

De sandaaltjes lijken vrij groot, maar door het opstaande randje vooraan wordt er geadviseerd om ze een maatje groter te bestellen. Ik twijfelde tussen maat 21 en maat 22, maar we zijn toch voor maat 22 gegaan. Maat 21 zou waarschijnlijk heel snel te klein worden, aangezien dreumesvoetjes vaak opeens groter worden als kindjes gaan lopen. Deze zal ze dus waarschijnlijk aan het einde van de zomer ook nog passen.

shoesme sandaaltjes

Nomi vindt ze zelf helemaal geweldig. Ze wil ze telkens aan en ze heeft wel 100 keer ‘mooi!’ gezegd. Ze liep er meteen heel goed op, dus ik ben helemaal tevreden.

shoesme sandaaltjes 4

Hier zie je de dichte hiel die ervoor zorgt dat Nomi’s voetjes genoeg ondersteund worden. Aangezien Nomi binnen een paar dagen van alleen maar kruipen naar alleen maar lopen is gegaan, vind ik het extra belangrijk dat haar voetjes goed ondersteunt worden. Daarom wilde ik wel echt voor kwaliteit gaan.

Deze sandaaltjes kosten € 64,95 en ze zijn onder andere te koop via Shoesme.nl.

Hebben jullie kinderen sandaaltjes? En voor welke ben je gegaan?

Dit artikel bevat items die zijn opgestuurd door een bedrijf.

3 gedachten over “Nomi’s nieuwe sandaaltjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.