Zeeman shoplogje

zeeman08

Met een baby in mijn buik die waarschijnlijk in juli geboren gaat worden, kon ik natuurlijk niet wachten op de zomercollectie. Oké, ik had ook al eventjes geshopt in de wintersale, maar ik was heel benieuwd naar welke schattige kleertjes er te koop zouden zijn voor in de zomer. Via Zeeman.com bekeek ik de folder en ik zag dat er vanaf vorige week een hele leuke collectie te koop was. Dus natuurlijk ging ik even shoppen.

zeeman01

Ik vind blauw met wit heel schattig en dit pakje moest natuurlijk mee naar huis. Ook Nomi keurde hem goed door ernaar te wijzen en ‘die!’ te roepen.

zeeman02

Ik vind het best wel lastig wat nou geschikte kleding is voor een zomerbaby. Je weet natuurlijk niet hoe warm het deze zomer wordt en daarnaast verschilt het ook per kindje hoe goed hij zichzelf warm kan houden. Daarom koop ik maar gewoon voor iedere temperatuur iets wat geschikt is. Deze shirtjes zijn vrij dun, dus perfect voor de zomer. En als het buiten toch niet zo warm is, kan dit vestje er overheen. Dit soort vestjes vind ik trouwens ook heel handig om mee te nemen (vorige zomer had ik voor Nomi ook altijd een vestje in mijn luiertas) zodat de baby het niet koud krijgt.

zeeman03

Hier zie je het printje wat duidelijker, en de tekst vind ik ook wel heel schattig.

zeeman04

En kijk hoe lief het bij elkaar staat!

zeeman05

Ik besloot ook de witte versie te halen, want ik vind wit zo schattig staan bij pasgeboren baby’s.

zeeman06

Toen Nomi net was geboren, zei zowel de verpleegkundige in het ziekenhuis als de kraamverzorgster dat ze de mutsjes van Zeeman zou handig vond. Ze zaten bij Nomi heel goed en daarom besloot ik maar meteen 2 mutsjes voor mijn buikbaby mee te nemen. En ook deze sokjes vond ik te lief om niet mee te nemen. Ook die zijn goedgekeurd door Nomi en ze heeft er een hele tijd mee zitten spelen.

zeeman07

En als ik dan voor de baby aan het shoppen ben, kan ik het natuurlijk niet laten om ook even voor Nomi te kijken. Dit shirtje komt uit de meisjescollectie (ik kwam erachter dat ze al bijna uit de babycollectie is gegroeid) en ik vind hem heel schattig. Hij is nu nog wel te groot hoor, maar ze groeit er vanzelf wel in.

Shop jij wel eens bij Zeeman?

15 gedachten over “Zeeman shoplogje

  1. haia schreef:

    Was laatst in de zeeman ik vond zelf niks leuks in de zomer collectie voor mijn dochter. De keer daar voor veel leukere dingen in de sale gevonden

  2. Marije schreef:

    Wat een schattige kleertjes hebben ze bij Zeeman hè? Ik heb zelf een paar unisex dingetjes gehaald van de nieuwe collectie: een dekentje, mutsjes en sokjes. Zó lief 🙂

  3. Kelly schreef:

    Ik ben er nog niet geweest maar ik zag ook in het foldertje dat ze hele leuke dingen hebben! Nou moet ik wel zeggen dat we al best wel wat kleertjes hebben gekregen en dat in verschillende maten dus echt hard nodig is het niet meer ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.