Win een baby giftset van Petit & Jolie

petit et jolie 3

Toen Nomi jonger was, was haar huid heel gevoelig en daardoor kon ze lang niet tegen alle verzorgingsproducten. Ik kwam toen het merk Petit & Jolie tegen en haar huid reageerde heel goed op de producten van dit merk. Daarnaast ruiken de producten ook nog eens heerlijk. En ik mag één van jullie blij maken met een baby gift set met daarin een body lotion, hair & body shampoo en billencrème. En daar krijg je ook nog een biologische hydrofiele luier bij.

petit et jolie 4

Die hydrofiele luier is lekker groot (op de foto heb ik hem 2 keer dubbel gevouwen) en hij is van biologisch katoen. En de meeste moeders zullen het wel met me eens zijn als ik zeg dat je nooit te veel hydrofiele luiers kunt hebben.

petit et jolie 2

Petit & Jolie is een natuurlijke verzorgingslijn voor baby’s, kinderen en zwangere vrouwen. De producten zijn heel mild, maar wel effectief in het reinigen en verzorgen van de huid. Er zitten geen synthetische ingrediënten in en ik weet niet of het daardoor komt, maar Nomi’s huid reageert heel goed op deze producten. Vooral toen ze kleiner was en als het kouder is heeft ze een droge huid en wat eczeem. Daardoor kan ik niet zomaar alles op haar huid smeren, maar dit gelukkig wel.

petit et jolie 1

Ik ben zelf dus groot fan van deze producten en ik mag één van jullie bij maken met dit setje. Leuk voor jezelf, maar het is natuurlijk ook heel geschikt als kraamcadeautje.

Wil je kans maken op dit setje? Like dan de Facebookpagina van MadebyMalou.nl, like dit bericht op Facebook en laat hieronder een reactie achter.

Je kunt meedoen tot en met zondag 28 februari. Daarna stuur ik de winnaar een mailtje, dus vul een geldig e-mailadres in.

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

 

57 gedachten over “Win een baby giftset van Petit & Jolie

 1. Ilona schreef:

  Wat een leuke actie ? Ik wil hier graag kans op maken! Ik ben 12 maart uitgerekend van mijn eerste kindje, een jongetje. Ik ben nog niet zo thuis in alle verzorgingsproducten voor baby’s (heb nu vooral Zwitsal) dus het is heel fijn om verschillende merken te kunnen testen om te kijken wat mijn kleine mannetje fijn vind!

 2. Evelyne schreef:

  Leuk! Doe mee voor mijn zus die binnen 1.5 week als het goed is bevalt van haar tweede! Deze keer een meisje 🙂 ♡ ik weet zeker dat dit zeer welkom zal zijn!

 3. Marian Zw. schreef:

  Ken dit nog niet, wil het graag proberen. En inderdaad hydrofiel doeken kun je nooit genoeg hebben, en ze zijn inderdaad altijdnet iets aan de kleine kant. Zelfs bij de wat grotere kinderen gebruiken we ze nog. Mee naar de zwemles om op te staan tijdens het afdrogen en aankleden!

 4. iooon schreef:

  Ik ken dit merk nog niet. Ik heb nu alleen burts bees spulletjes voor Eon maar zou graag wat anders willen gebruiken af en toe. Dus ik doe graag mee met je winactie!

 5. Iris schreef:

  Super graag!!! Mijn lieve nichtje heeft heel veel last van een gevoelige en droge huid. Wil het haar en mijn tweelingzus heel graag cadeau doen 🙂

 6. Marian schreef:

  Wat een lief verzorgingspakketje! Wel eens van het merk gehoord, zou het ook graag eens uit proberen. Mijn zoontje heeft ook een gevoelige en wat droge huid, dus ik ben benieuwd!
  Geen Facebook wel gedeeld met G+, hoop dat ik mee mag doen.

 7. Johanna schreef:

  Wat je zegt: van hydrofiele doeken kun je nóóit genoeg hebben! Ik doe mee voor mijn dochtertje, 6,5 maand oud en nu al dol op verzorgingsproducten! Dat wordt nog wat als ze haar moeders kastje met verzorgingsproducten ontdekt…

 8. ncae sneller schreef:

  Ik doe graag mee mijn zoontje heeft ook het probleem om niet overal tegen te kunnen.
  heeft nu een droge huid .
  kan ik kijken f hij daar wel tegen kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.