Plog: naar de opening van Monkey Town en Nomi’s kinderfeestje

plog

Vorige week zaterdag hadden we een drukke, maar ook een hele leuke dag. Het was de dag van Nomi’s kinderfeestje en die dag waren we uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de opening van Monkey Town in Enschede. Een beetje veel op één dag misschien, maar aangezien Nomi en Lenn gek zijn op binnenspeeltuinen, besloten we toch te gaan. In deze plog zie je hoe onze dag eruit zag!

Zaterdag 23 november

’s Ochtends maakten we even de snoepzakjes klaar voor Nomi’s kinderfeestje en rond half 9 stapten we in de auto om naar Enschede te gaan. Bart bleef thuis met Elena, omdat de opening precies tijdens Elena’s ochtendslaapje was.

Naar de opening van Monkey Town

Ik ging met Nomi en Lenn naar Monkey Town en ze hadden er zoveel zin in!  Toen we binnenkwamen werd ons verteld hoe de ochtend eruit zou zien en toen mochten de kinderen gaan spelen in een nog bijna lege Monkey Town.

monkey town enschede

Ze vonden het geweldig en ze hebben heerlijk gespeeld! Om 10 uur moest iedereen even uit de speeltoestellen, want toen werd Monkey Town officieel geopend.

Daarna besloten we even iets te drinken en werd er even geknuffeld met IJsje de IJsbeer, de klassenknuffel uit Nomi’s klas die toevallig het weekend bij ons logeerde, en natuurlijk mee moest!

Toen moest er natuurlijk weer gespeeld worden. IJsje ging even mee, maar al snel besloot ik hem weer op onze tafel te zetten, zodat we hem niet kwijt zouden raken. Ik zat er niet zo op te wachten om maandagochtend aan Nomi’s juf uit te moeten leggen dat we de klassenknuffel kwijt waren geraakt!

Vervolgens gingen we weer naar huis, zodat we nog tijd zouden hebben om Nomi’s feestje voor te bereiden.

Nomi’s kinderfeestje

zeemeerminnenhaar

Nomi wilde heel graag zeemeerminnenhaar op haar kinderfeestje. Ook verkleedde ze zich als zeemeermin en toen was ze helemaal klaar voor haar feestje!

Om 14.00 uur kwamen de kinderen en eerst werden de cadeautjes uitgepakt. Vervolgens gingen we cakejes versieren en daarna werden ze natuurlijk lekker opgegeten.

Daarna is Bart even met de kinderen naar buiten gegaan en toen kon ik Elena voeden en naar bed brengen. Later op de middag gingen we potjes met gekleurd zout maken. De kinderen vonden het allemaal hartstikke leuk en waren helemaal trots op hun creaties.

Daarna werd er nog even gespeld en toen was het alweer tijd om te gaan eten. We aten patat met kleine snacks, zodat iedereen zelf kon kiezen wat ze wilden eten. Daarna brachten we de kinderen naar huis en toen we terug waren, gingen Nomi, Lenn en Elena al vrij snel naar bed. Ze waren allemaal hartstikke moe van deze drukke dag!

Toen schoof ik twee pizza’s in de oven voor mij en Bart, en zaten we voor het eerst in een hele lange tijd met zijn tweetjes aan tafel. ’s Avonds keken we televisie en ik moet zeggen dat ik zelf ook best moe was!

Dit was het eerste kinderfeestje dat ik organiseerde en gelukkig was het heel gezellig. De kinderen hebben het allemaal leuk gehad en Nomi vond het zelf ook een heel geslaagd feestje, dus ik ben tevreden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.