27 weken zwanger

27 wekn

Vandaag ben ik 27 weken zwanger en dat betekent dat ik de laatste week van het tweede trimester inga. Deze week had ik een afspraak bij de verloskundige en verder was ik vooral veel bezig in huis.

Bij de verloskundige bleek ik een beetje een vreemde bloeddruk te hebben, hij was 142/64. Een vrij hoge bovendruk dus, maar de onderdruk blijft best laag. Er werd me geadviseerd om rustig aan te doen, maar ik moet zeggen dat ik dat wel lastig vind. Ik ben bezig met het uitpakken van verhuisdozen en het inrichten van ons nieuwe huis, verder moest ons oude huis nog schoongemaakt worden en natuurlijk wil ik ook leuke dingen blijven doen met Nomi. Daar moet ik dus een beetje een balans in gaan vinden.

Gelukkig is ons oude huis inmiddels schoon, dus daar hoef ik niet meer naartoe. Ik heb me voorgenomen om even niks te doen als Nomi ’s middags slaapt en om samen met haar bezig te gaan in huis. Dat vindt ze heel leuk trouwens, ze trekt van alles uit dozen en ze vindt alles heel interessant.

Als de rest van het huis er weer een beetje uit ziet, kan ik verder gaan met de babykamer. Het bedje en de kast staan, alleen de commode moet nog in elkaar gezet worden. Daarna kan ik beginnen met de aankleding en het inpakken van de kastje enzo. En daar heb ik eigenlijk wel heel veel zin in.

12 gedachten over “27 weken zwanger

  1. Bodil schreef:

    Prachtig buikje! Rustig aan doen klinkt misschien als een hele opgave, maar is best belangrijk. Dus ik hoop dat het je gaat lukken 🙂 Succes met het nieuwe huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.