Lalaloopsy Style ’n Swap + winactie

lalaloopsy 1

Als kind vond ik popjes die je aan kunt kleden helemaal geweldig. Ik speelde regelmatig met Barbies en ook mijn poppen kregen regelmatig een andere outfit aan. Lalaloopsy poppen bestonden toen volgens mijn nog niet, maar ik weet zeker dat ik die anders ook heel leuk had gevonden. En stiekem lijkt het me hartstikke leuk om er over een tijdje samen met Nomi mee te spelen.

lalaloopsy 3

Deze mini Lalaloopsy’s spelen deze lente in op de mix and match trend. Ieder poppetje heeft meer dan 10 accessoires, waardoor kleine modemeisjes zich hier heel lang mee kunnen vermaken.

lalaloopsy

En om de outfits aan elkaar te laten zien, is er de beauty salon. Hier kunnen ze hun outfit showen, jurkjes ruilen en het biedt ruimte om accessoires op te bergen en mee te nemen.

lalaloopsy 2

En dan heb ik nog iets leuks voor jullie; ik mag namelijk heb poppetje Spot Splatter Splash weggeven! Om mee te doen moet je hieronder een reactie achterlaten, zodat ik weet dat je meedoet. En daarnaast zou ik het leuk vinden als je de Facebookpagina van MadebyMalou.nl liket en als je daar dit bericht liket en/of een reactie achterlaat.

Je kunt meedoen tot en met zaterdag 30 april, daarna neem ik contact op met de winnaar.

De producten van Lalaloopsy zijn onder andere te koop via Bol.com.

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

47 gedachten over “Lalaloopsy Style ’n Swap + winactie

 1. Helma Keijzer schreef:

  Het lijkt me geweldig! Hier een dochter die dol is op poppen, barbies en meer. Wie weet kan ze hier ook uren mee spelen! Ik doe graag mee

 2. Blog & Beauty schreef:

  Oooooohhhhhh wat een geweldige winactie, leuk dat dit zo samen is opgezet. Mijn dochtertje vind de Lala Loopsy’s geweldig. Ik denk dat ik er zelf ook stiekem mee zou spelen, zo leuk zijn ze wel. Succes iedereen.

 3. Marian Zw. schreef:

  Schattig zulke popjes. Ook makkelijk mee te nemen voor onderweg. Ik maak graag kans op deze Spot Platter Splash voor onze dochter

 4. Manon van L schreef:

  Ooo wat leuk zeg. Zou super zijn om te mogen winnen voor mijn grote meid van bijna 4 jaar. Hoop haar blij te mogen maken.

 5. Tamara TS schreef:

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn kleine buurmeisje Sofina. Sinds ze Lalaloopsy heeft ontdekt vind ze het helemaal geweldig! (FB Tamara Mara Großmaul)

 6. Karin schreef:

  Heerlijk dat nieuwe speelgoed op een oud concept… Vroeger speelde ik met zo’n boom met een aarbeidenvrouwtje (zo herinner ik me dat, misschien zijn het wel twee totaal verschillende dingen, haha). En zie 25 a 30 jaar later, hetzelfde leuke fröbel speelgoed.Mijn dochter wil al heel lang een lalaloopsy, dus ik ding graag mee.

 7. melissa schreef:

  Ik doe heel graag mee voor dochter elise die helaas alweer geveld is door de griep en ik haar graag wil opvrolijken met een extraatje (en ze slaapt ondanks ze ziek is sindskort geheel zonder duim en fiep; dus heel trots op haar). liefs melissa (ps ik like/volg via fb)

 8. stella croosz schreef:

  hallo
  ik ben stella croosz en ik ben 7 jaar
  ik zou dit heel graag wilen winnen omdat ik graag met popen speel

  veel liefs van stella en de mama van stella

 9. Annemieke schreef:

  Leuk, ik heb hier een meisje die echt gek is op Lalaloopsy en al flink aan het sparen is voor deze set.
  Ik hoop dat ze mag winnen, dan krijg ik een groter moederdag cadeau (grapje)!

 10. Saskia schreef:

  Deze leuke poppetjes roepen herinneringen op uit de tijd dat ik zelf eindeloos met kartonnen poppen en kleding met magneetjes speelde daarom weet ik hoe graag meisjes hiermee zouden willen spelen om steeds andere creaties te maken.

 11. Marian schreef:

  Op de valreep! Mijn lieve nichtje heeft de Lalaloopsy’s helemaal ontdekt, hier zal ik haar dan ook zeker erg blij mee maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.