Hoe ben ik als blogger?

Ik werd laatst door Wilma getagd om de ‘hoe ik ben als blogger’ tag in de vullen. Deze tag is bedacht door Patricia en ik kende hem nog niet, maar ik vind hem erg leuk. Het gaat onder andere over dingen die ik geleerd heb, of ik me wel eens onzeker voel en op welke dagen ik de meeste artikelen schrijf.

Waar haal jij de meeste inspiratie vandaan?
Dat is echt heel verschillend. Het gebeurt regelmatig dat ik ‘opeens’ iets bedenk om over te bloggen (natuurlijk gebeurt dat heel vaak op het moment dat ik niet in de buurt ben van mijn laptop). En natuurlijk is Nomi een grote inspiratiebron voor mijn blog.

Wat eet of drink je tijdens het bloggen?
Ook dat is heel verschillend. Ik drink vaak een kopje thee, maar ik blog ook wel eens als ik aan het lunchen ben. En een stukje chocola smaakt ook erg goed tijdens het bloggen 😉

Als je een jaaroverzicht maakt over je blog, wanneer begin je daar dan mee?
Halverwege december, haha. Ik doe dingen vaak op het laatste moment en ik ben niet iemand die daar het hele jaar door al mee bezig is.

Wat is het meest waardevolle dat jij als blogger geleerd hebt?
Dat je gewoon moet schrijven over dingen waar je graag over schrijft, en niet over dingen waarvan je denkt dat lezers het leuk vinden om te lezen. Toen ik het bloggen wat meer losliet en en meer mijn gevoel ging volgen, werd mijn blog opeens veel beter gelezen.

Wat is voor jou het beste moment om te bloggen?
Als Nomi slaapt. Zowel tijdens haar middagdutje als ’s avonds. Dan kan ik me volledig richten op het bloggen en dat schrijft het fijnst.

Wat zou je nog willen bereiken met bloggen?
Op dit moment heb ik eigenlijk niet echt doelen. Groeien is natuurlijk altijd leuk, maar ik heb geen bepaald aantal unieke bezoekers waar ik graag naartoe wil.

Voel jij je vaak onzeker na het publiceren van een artikel?
Nee niet onzeker, maar soms ben ik wel heel nieuwsgierig naar de reacties. Soms zet ik iets online waarvan ik weet dat niet iedereen daar hetzelfde over denkt en dan ben ik wel heel benieuwd hoe zo’n artikel ontvangen zal worden.

Heb jij veel contact met collegabloggers?
Ik zit in twee whatsapp groepjes en via een Facebookgroep heb ik regelmatig contact met andere bloggers. Verder niet echt eigenlijk.

Wat voor muziek of video kijk of luister jij graag tijdens het bloggen?
Ik luister meestal radio of iets via YouTube. Mijn muzieksmaak is vrij breed, dus dat kan van alles en nog wat zijn.

Op welke dag ontstaan bij jou de meeste artikelen?
Op doordeweekse dagen, en vooral als het geen mooi weer is. In het weekend doen we vaak dingen met zijn drietjes, dus dan kom ik minder toe aan bloggen.

Op welk artikel van je blog ben je het meest trots?
Geen idee eigenlijk..

Waarom zou iemand een blog moeten starten?
Ik denk dat niemand een blog ‘moet’ starten. Als het je leuk lijkt om te beginnen met bloggen en je houdt ervan om te schrijven, dan is een blog misschien wel iets voor jou.

Wie zou je deze vragen ook in willen laten vullen?
ElisabethNathalieMarije en verder natuurlijk gewoon iedereen die het leuk vindt om deze tag in te vullen 🙂

7 gedachten over “Hoe ben ik als blogger?

  1. Elisabeth schreef:

    Leuke tag! Ik dacht helemaal: misschien moet ik die ook eens invullen! En toen zag ik dat er een andere blogger die Elisabeth heet getagd was. Oh hé dat ben ik. Hahaha. Leuk k ga m invullen 😀

  2. Volgmama schreef:

    Bedankt voor het taggen! Ik neem hem binnenkort van je over 🙂 In het weekend ben ik ook meer met andere dingen bezig, nu snel aankleden en op naar de Ouders Natuurlijk Beurs 😉

  3. Jessica schreef:

    Ik heb vaak een kop thee of een flesje water naast me staan tijdens het bloggen. Dit gebeurt meestal op een dinsdag dat ik vrij ben. Of in de avond uren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.