38 WEKEN ZWANGER!

Laatst postte ik een foto op Instagram die ik maakte toen ik aan het shoppen was, met de hashtag #nukanhetnog Momenteel kan ik nog doen en laten wat ik wil, maar dat gaat natuurlijk anders worden als de baby er is. Ik ben 38 weken zwanger en al sinds ik een week of 20 zwanger ben, gebruik ik dit excuus. ‘Maar schat, nu kan ik tenminste de stad nog in, dat kan zo veranderen hoor. En als de baby er is, is het helemaal anders. Je gaat het shoppen nog missen’. Oké, dat laatste geldt vast niet voor Bart, want hij vindt het echt niet leuk.
Vrijdag waren we bij de gynaecoloog en jullie konden al lezen dat ons bevallingsplan er waarschijnlijk wat anders uit gaat zien. De gynaecoloog kon ons nog geen definitieve datum vertellen, maar we weten wel dat de keizersnede niet na de 40 weken zal plaatsvinden. Als babygirl blijft liggen zoals ze nu ligt, duurt het dus niet meer zo lang totdat ze er is.

Ik heb er ontzettend veel zin in, maar het voelt nu toch wel een beetje gek. Normaal gesproken heb je geen idee wanneer de baby precies komt en nu krijgen we binnenkort toch echt een datum te horen. Ik heb al een lijstje gemaakt met dingen die ik in huis nog wil doen (alles moet schoon, ik wil genoeg boodschappen in huis hebben, de was moet weggewerkt zijn, dat soort dingen), maar verder ben ik gewoon aan het wachten op de keizersnee. Ik ben er (nog) niet zenuwachtig voor, maar ik hoop wel dat de komende dagen een beetje snel voorbij gaan.

Ik voel me trouwens nog steeds prima, eigenlijk zelfs beter dan vorige week. De baby ligt wat lager, dus ze duwt dat minder in mijn ribben. Ik voel het nog wel regelmatig, maar het is nu niet meer pijnlijk. Afgelopen weekend heb ik nog even geshopt en dat gaat ook nog prima. Oké, ik kreeg regelmatig een harde buik, maar dat heb ik Bart pas verteld toen we thuis waren, anders had hij waarschijnlijk meteen naar huis gewild).

Toen we in de stad waren, kon ik het weer niet laten om toch nog een setje voor de baby te kopen. Ik was nog niet helemaal tevreden over haar geboortepakje, dus stiekem was ik op zoek naar iets anders. Bart kwam aan met dit ontzettende lieve setje en die hebben we gekocht.

26 gedachten over “38 WEKEN ZWANGER!

  1. Marion schreef:

    Dat lijkt me ook bijzonder ja, dat je gewoon een datum krijgt… Maar goed, ook daar kan je je op instellen natuurlijk. Het komt nu wel erg dichtbij. Spannend hoor! Lief setje van Nijntje. Ik ben dol op Nijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.