Favorieten: positiekleding

positiekleding 00

Er is zoveel leuke positiekleding te vinden dat ik maar blijf kijken (en shoppen, oeps!). Als het goed is, ben ik nog een paar maand zwanger en dan wil ik natuurlijk wel kleding aan kunnen doen waarin ik er een beetje leuk uitzie. Het grootste deel van mijn eigen kleding zit nergens meer naar en dat vond ik wel een goede excuus om nog even in verschillende webshops te kijken. Ik kwam wat leuke dingen tegen in de webshop van Esprit, H&M, Mamalicious en Noppies.

positiekleding 01

Bovenstaande items zijn van Esprit. Ik kijk trouwens vooral naar lente- en zomerkleding, zodat ik het ook nog aan kan als ik hoogzwanger ben. Esprit heeft echt mooie dingen en het is net even anders dan wat ik in de meeste webshops zie. Ze hebben ook veel dingen die geschikt zijn voor bijvoorbeeld een feestje of een etentje, maar je kunt ze ook aan als je niks speciaals gaat doen. De tuniek links kost € 69,99, het koraalkleurige jurkje kost € 79,99 en het gestreepte jurkje kost € 65,99.

positiekleding hm

H&M heeft ook hele leuke positiekleding en het is helemaal niet duur. Ik heb een aantal dingen van H&M Mama (ook nog van mijn vorige zwangerschap trouwens) en vooral de leggings zijn echt aanraders. Het shirtje links kost € 14,99, de trui in het midden kost € 29,99 en de rechter blouse kost € 14,99.

positiekleding mamalicious

Mamalicious hoort ook absoluut bij mijn favoriete merken qua zwangerschapskleding. Ik heb er twee t-shirtjes van, eentje kocht ik tijdens mijn vorige zwangerschap en de andere is nieuw. De items hierboven vind ik ook echt heel mooi. T-shirtjes zijn altijd handig en de blouse vind ik heel gaaf. Voor het t-shirt links betaal je € 29,95, voor de blouse € 34,95 en voor het roze t-shirtje betaal je € 24,95.

positiekleding noppies

En de laatste webshop waar ik op keek, was die van Noppies. Ik heb een jurkje van Noppies en die heb ik echt veel aan. En omdat je niet snel teveel jurkjes hebt (zeker aan het einde van je zwangerschap, als je er niet meer aan moet denken om een broek aan te doen) zette ik twee jurkjes van Noppies in dit artikel. Beide jurkjes kosten € 69,99 en het t-shirtje € 29,99.

6 gedachten over “Favorieten: positiekleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.