ME TIME TAG

Op dit moment heb ik ontzettend veel tijd voor mezelf, maar daar gaat zeer binnenkort heel veel verandering inkomen. Als de baby er is, denk ik dat mijn me time zo goed als verdwenen is, maar natuurlijk krijg ik daar iets heel moois voor terug (lekker cliché, maar het is wel zo). Daarom leek het me leuk om deze tag in te vullen.

Wat kijk of lees je tijdens me time?
Lezen doe ik nauwelijks, behalve blogs dan. Maar echt boeken? Nee, de laatste keer dat ik een boek in mijn handen heb gehad was tijdens mijn vakantie in Italië, in mei. Ik kijk wel veel series, ik ben een tijdje geleden bijvoorbeeld begonnen aan ‘Drop Dead Diva’ en ik kijk iedere week naar de nieuwe aflevering van ‘The Vampire Diaries’. Ook kan ik niet wachten tot de nieuwe afleveringen van ‘Pretty Little Liars’ te zien zijn!

Wat draag je tijdens me time?
Gewoon iets wat lekker zit. Vaak kies ik voor een joggingsbroek, maar soms ook gewoon een legging. Als ik de deur niet uit hoef, draag ik vaak een grote, lekker warme trui. En daarnaast hou ik echt van die zachte, dikke sokken, en pantoffels.

Wat zijn je favoriete producten om te gebruiken tijdens me time?
Mijn laptop en mijn telefoon, haha. Lekker series kijken en ondertussen een beetje op mijn telefoon kijken, ik ben bijvoorbeeld echt verslaafd aan Instagram. Ook vind ik het heel fijn om zo nu en dan een maskertje te doen, of lekker te scrubben. O ja, de douche is ook een van mijn favoriete dingen tijdens me time, ik kan echt heel lang douchen haha.

Wat is momenteel je favoriete nagellak?
Geen idee eigenlijk. Omdat de kans groot is dat ik binnenkort een keizersnee krijg, mag ik geen nagellak dragen. Dat draag ik al een tijdje niet meer en ik begin het eigenlijk wel te missen.

Wat eet en drink je tijdens me time?
Groene thee, heel veel groene thee. Mijn smaak is door de zwangerschap wel wat veranderd, maar ik ben nog steeds echt verslaafd aan groene thee. Ik kan er echt liters van drinken, heerlijk! Qua eten hou ik echt van chocola. Als ik niet zwanger ben, heb ik het liefst pure chocola, maar nu kies ik voor melk. Gek eigenlijk, wat hormonen met je doen.

Wat is momenteel je favoriete kaars?
Iedereen zal hier wel ‘yankee candles’ op antwoorden, maar ik snap die hype niet zo goed. De geurkaarsjes van Ikea vind ik echt heel lekker, maar ik vind het ook erg leuk om ‘gewone’ kaarsen aan te doen. Het staat altijd zo gezellig!

Ga je wel eens de deur uit tijdens me time?
Als shoppen ook telt als me time, dan wel. Maar verder blijf ik liever gewoon binnen tijdens momentjes voor mezelf.

Ga je wel eens alleen naar de film?
Nee, maar eigenlijk wil ik dat wel een keer doen. Meestal ga ik samen met Bart naar de film, en het lijkt me toch een beetje gek om alleen te gaan.

Favoriete webshop?
Ik denk toch dat dat H&M is. Hoewel ik de levertijden wel irritant lang vind, maar ze hebben wel gewoon hele leuke dingen en eigenlijk kan ik er altijd wel slagen.

21 gedachten over “ME TIME TAG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.