De alcohol tag; over wijn, vodka, breezertjes en raki

alcohol

Tegen een lekker drankje zeg ik niet snel ‘nee’. Ik ben gek op wijn en ik kan ook erg genieten van een lekker mixje. Vorige week werd ik door Kimberley van Momontop.nl getagd om de alcohol tag in te vullen. Vandaag lezen jullie wat ik graag drink op een terrasje, wat ik op mijn 16de dronk en of ik ook wel eens thuis geniet van een drankje.

Op een terras drink ik graag…

Ik vind het heerlijk om op een terras een wijntje te drinken. Het liefst droge witte wijn. Dus als ik ga voor iets met alcohol, kies ik bijna altijd daarvoor. Als het heel lekker weer is, drink ik trouwens ook wel eens een rosétje.

Wijn 4 life of beer all the way?

Absoluut wijn! Ik hou namelijk helemaal niet van bier. Ik heb het wel eens gedronken en ik heb verschillende soorten bier geprobeerd, maar ik hou er niet van. Een Radlertje vind ik nog te doen, maar daar kies ik ook niet snel voor.

Wat dronk je op je 16de?

Breezertjes, WKD, bessen bij de ene discotheek en rode vodka bij de andere discotheek. Volgens mij heb ik na mijn 16de nooit meer een flesje Breezer aangeraakt, ik was er toen wel op uitgekeken.

Het smerigste dat je ooit dronk?

Ik vind tequila echt heel goor. Dat dronk ik wel eens met uitgaan en toen vond ik het wel te doen, maar toen ik het later weer een keer dronk vond ik het echt heel smerig. Toen we een keer tijdens een avondje stappen alle shotjes wilden proberen (kun je beter niet doen, trouwens. Krijg je de volgende ochtend spijt van), kwam ik erachter dat jenever ook echt niet lekker is. In de mix dan soms weer wel trouwens.

Wat drink je op een feestje?

Wijn! Of een mixje, het ligt er een beetje aan wat voor feestje het is. Maar meestal kies ik toch voor witte wijn.

Wat drink je op vakantie?

Van alles en nog wat haha. Ik heb tijdens van vakanties flink wat cocktailtjes opgedronken, omdat ik de all-inclusive wijn vaak niet lekker vond. Of ik ging voor lokale drankjes. Zo maakte ik in Turkije kennis met raki.

Alleen drinken met gelegenheden of ook thuis?

Thuis ook wel eens. Een lekker glaasje wijn op de bank, of een mixje met vodka. Ik vind een drankje trouwens het lekkerst smaken als we ’s avonds nog lekker buiten kunnen zitten!

Wat is jouw favoriete drankje?

Ik tag Nadia om hem ook in te vullen. Als je niet getagd bent en je wil hem toch invullen, dan mag dat natuurlijk. Vergeet niet om te vermelden dat deze tag is bedacht door Kimberly van Beebs and Moms.

Een gedachte over “De alcohol tag; over wijn, vodka, breezertjes en raki

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.