Alle concerten op een rijtje

concerten

Mensen vragen wel eens naar hoeveel concerten ik ben geweest en eigenlijk weet ik daar nooit een antwoord op. Ik was zelf eigenlijk ook wel benieuwd en daarom heb ik ze allemaal op een rijtje gezet. In totaal zijn het er 15, en momenteel staat er nog eentje op de planning.

De concerten waar ik geweest ben

Februari 2004 – Di-rect Lantaarn Hellendoorn

Mijn allereerste concert was er eentje van Di-rect toen ik 14 jaar was. Ik ging samen met klasgenootjes en we waren allemaal helemaal fan van Di-rect. Ik vond het natuurlijk geweldig om ze in het echt te zien en te horen.

Januari 2007 – +44 Paradiso Amsterdam

Toen Blink-182 een pauze nam, luisterde ik veel naar de muziek van de andere bands van de Blink-182 leden. En daarom ging ik in 2007 naar het concert van +44 (met Mark Hoppus en Travis Barker van Blink-182).

Juni 2007 – Red Hot Chili Peppers Goffertpark Nijmegen

In 2007 ging ik met mijn ouders en zusje naar de Red Hot Chili Peppers in het Goffertpark in Nijmegen. We vonden hun muziek allemaal heel leuk, dus dit was een perfect familie-uitje.

April 2008 – Angels & Airwaves Melkweg Amsterdam

In 2008 ging ik weer naar een Blink-182 gerelateerd concert, namelijk naar Angels & Airwaves (de band van Tom Delonge van Blink-182) in de Melkweg.

September 2009 – Guus Meeuwis in Goor

In september 2009 kwam Guus Meeuwis naar mijn woonplaats en daar moest ik natuurlijk bij zijn!

Augustus 2022 – Louis Tomlinson Lokerse Feesten

Vervolgens ging ik jarenlang niet naar concerten, maar 2 jaar geleden kwam daar weer verandering in. Ik ging namelijk naar Lokeren om daar Louis Tomlinson te zien. En daar zagen we ook Meau voor het eerst.

November 2022 – Meau Metropool Hengelo

Een paar maanden later gaf Meau een optreden vlakbij onze woonplaats en dat was alvast een verjaardagscadeautje voor Nomi’s achtste verjaardag, want zij was helemaal fan. Ze is toen zelfs met Meau op de foto geweest!

Mei 2023 – K3 De Spiegel Zwolle

In mei 2023 gingen we naar Elena’s favoriete zangeressen; K3! Elena keek haar ogen uit en het was geweldig om haar zo te zien genieten.

k3 de spiegel

Juni 2023 – Harry Styles Amsterdam Arena

En in juni 2023 was het dan eindelijk zover; Nomi ging haar favoriete artiest voor het eerst live zien. Ze vond het geweldig en ook voor mij is het nog steeds één van mijn favoriete concerten.

September 2023 – Blink-182 Sportpaleis Antwerpen

blink-182 antwerpen

Even later vroeg Lenn of we een keertje naar een concert van Blink-182 konden gaan, want hij was opeens helemaal fan. Op dat moment had ik al kaartjes voor mijn zusje en mij voor het Blink-182 concert in Amsterdam, maar ik kon nog kaartjes kopen voor Antwerpen. Dus in september reed ik met Lenn naar Antwerpen en wat was het leuk!

Oktober 2023 – 5SOS, Blink-182 en 2 keer Louis Tomlinson

Oktober was een drukke maand; ik had 4 concerten op de planning staan. Eerst 5 Seconds of Summer, vervolgens Blink-182 en daarna gingen we twee keer naar Louis Tomlinson. Eerst in Antwerpen en 3 dagen later in Amsterdam. Een beetje veel voor in één maand (15 dagen zelfs), maar ik heb er geen seconde spijt van gehad.

Februari 2024 – Only The Poets TivoliVredenburg Utrecht

Het eerste concert van dit jaar was die van Only The Poets in Utrecht. Als je deze band nog niet kent moet je echt eens naar hun muziek gaan luisteren, want ze zijn veel te goed om (nog) zo onbekend te zijn!

Verder staat er op dit moment nog 1 concert op de planning. Volgende week gaan Nomi en ik Niall Horan live zien in de Ziggo Dome en ik heb er heel veel zin in!

2 gedachten over “Alle concerten op een rijtje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.