Binnenkijken in het kamertje van Elena

teepee

Een aantal weken geleden beloofde ik jullie al dat ik jullie Elena’s kamertje zou laten zien als het af was. Toen ik nog zwanger was maakte ik foto’s van haar kamer, en vervolgens vergat ik om er iets mee te doen, oeps! Laten we het maar op zwangerschapsdementie houden. Maar goed, bij deze dan toch de foto’s van haar kamertje!

Elena’s kamertje

Elena slaapt in het oude kamertje van Nomi. Tijdens mijn zwangerschap kreeg Nomi een nieuwe slaapkamer, op zolder. Toen dat allemaal klaar was, zijn we bezig gegaan met haar oude kamer en dat werd dus de babykamer.

ledikantje

Dit bedje kochten we tweedehands toen ik ongeveer 20 weken zwanger was van Nomi. Daarna sliep Lenn erin, en nu is hij dus voor Elena. De schilderijen zijn van Desenio en de stickers op de kast zijn van AliExpress. Het behang kochten we bij Kwantum.

Ruimte voor een tipi

tipi

Elena’s kamer is vrij groot en met alleen de meubeltjes erin vond ik het nogal kaal. Een tipi stond al een hele tijd op mijn verlanglijstje, maar we hadden eerst geen ruimte om er eentje neer te zetten. Ik vind het te groot voor in de woonkamer, Lenns kamer is er te klein voor en op Nomi’s kamer stond al een tentje. Maar hier was dus genoeg plek voor een tipi! Hij is van BS-toys. De maxi cosi stond tijdens mijn zwangerschap nog op de babykamer, nu zet ik hem meestal in de trapkast. De zonnekap en de voetenzak zijn trouwens van Baby’s Only.

De commode

Dan de commode en alles wat er omheen staat. Links zie je een kapstokje die mijn moeder mozaïekte. Het badjasje eraan is van Nomi geweest en is voorlopig nog veel te groot voor Elena, maar het staat zo leuk! Het kastje met de roze bakken is van Ikea en het mandje voor de luiers wat erop staat is van Baby’s Only. Ook de commode is van Ikea. De boekenkast stond er al toen Nomi hier nog sliep, zij heeft inmiddels een nieuwe (of nou ja, een oude die nog bij mijn ouders stond) boekenkast op haar kamer. Bovenin de boekenkast staan schilderijtje van Lief. Verder staan er knuffels, wasbare luiers, boeken er draagdoeken in.

kamertje

Een paar dagen voor de keizersnede besloot ik nog een paar setjes kleding klaar te leggen. Als we dan langer zouden moeten blijven, zou Bart dit mee kunnen nemen naar het ziekenhuis. Uiteindelijk was dat niet nodig, omdat we na 1 dag alweer naar huis mochten. De hoes die om het aankleedkussen zit is van Baloons, net als het mandje op de commode.

En dat was het kamertje! Het heeft even geduurd, maar nu hebben jullie hem toch kunnen zien haha!

Een gedachte over “Binnenkijken in het kamertje van Elena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.