Bourjois Smokey Eyes nude ingénu

bourjois
Ik was al een tijdje opzoek naar een goede trio ogenschaduw. Een tijdje geleden heb ik er eentje gekocht, maar daar kwam nauwelijks pigment af, dus ben ik opzoek gegaan naar een andere. Ik besloot om iets meer uit te geven, in de hoop dat de kwaliteit dan ook wat beter zou zijn. De trio van Bourjois zag er erg mooi uit en deze wilde ik graag uitproberen.

Hier zie je de kleuren op mijn huid. Je ziet dat de lichtste kleur erg weinig pigment heeft. Deze glanst wel mooi, maar hij is niet zo duidelijk zichtbaar. De andere 2 kleuren hebben wel veel pigment, daar ben ik erg tevreden over.
Conclusie: Erg mooie trio, de kleuren zijn mooi en ze hebben voldoende pigment.
Cijfer: 8
Wat vinden jullie van Bourjois make-up?
Foto: Bourjois

 

25 gedachten over “Bourjois Smokey Eyes nude ingénu

 1. Miss Langhaar schreef:

  Mooie kleuren! Ik weet niet hoeveel je ervoor betaald hebt (een euro of 10 ofzo?) maar zou dan eerder een 88 palette ofzo kopen. Heb je meteen heel veel kleuren, alleen wel moeilijker mee te nemen.

 2. Jonne schreef:

  Deze heb ik ook in mijn collectie. Ik hou van nude/bruin tinten. Je review komt echt helemaal overeen met mijn mening: de lichtste kleur is zo goed maar de overige twee kleuren staan prachtig en blijven de hele dag goed zitten! Leuke review 🙂

 3. Jan schreef:

  Haha dat kan ik dus echt niet,
  sowieso draag ik bijna geen make-up,
  maar smokey eyes, dat faalt bij mij gewoon enorm haha,
  zou het wel heel graag een keertje echt goed en mooi willen hebben!

 4. Lana schreef:

  Ziet er heel mooi uit. Daarmee kan je een heel natuurlijke look maken maar ook iets specialers om bvb uit te gaan. :p Ik volg je, volg je terug? 🙂
  x Lana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.