Cadeautip; een gepersonaliseerde armband

gepersonaliseerde armband

Kerst staat voor de deur en vlak daarna ben ik jarig, maar ik vind het altijd zo moeilijk om te bedenken wat ik graag wil hebben. Maar toen ik laatst mijn armband waar de naam Nomi op staat tegenkwam, wist ik het opeens; een mooi sieraad met de namen van alle drie mijn kindjes. De armband waar alleen Nomi op staat is nog steeds erg mooi, maar sinds de geboorte van Lenn draag ik hem niet meer. Tijd voor een nieuwe armband dus!

Gepersonaliseerde sieraden

Zelf houd ik heel erg van armbandjes, maar er zijn nog veel meer sieraden te verkrijgen die je helemaal naar je eigen smaak kunt personaliseren. Ik vertelde al over een sieraad met namen, maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een sieraad met een geboortebloem, geboortesteen of een vingerafdruk. Of je kunt kiezen voor een datum of een persoonlijke tekst. Er zijn veel verschillende sieraden die je kunt laten personaliseren. Een ketting, ring, oorbellen, een armband, dames zijn er over het algemeen gek op.

Een armband met de namen van mijn kinderen

Ik ging dus voor een armband met de namen van mijn kinderen van Kaya Sieraden. Deze armband is te koop in verschillende varianten. Er zijn varianten voor 1, 2, 3, 4 en 5 namen en je kunt kiezen tussen een zilveren en een vergulde armband. Vervolgens kun je ook nog kiezen uit verschillende lettertypes waardoor je de armband helemaal kunt personaliseren naar je eigen smaak. Zelf ben ik heel erg blij met het uiteindelijke resultaat. Het is een heel mooi en subtiel armbandje wat zo ongeveer overal leuk bij staat en daarom draag ik hem heel veel.

Kaya sieraden heeft nog veel meer armbanden die je kunt laten personaliseren, dus er is voor iedereen wel iets te vinden. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een mooie bedelarmband, slavenarmband of een parelarmband. Door de ruime keuze kan iedereen er wel slagen voor een mooi nieuw sieraad!

Draag jij wel eens gepersonaliseerde sieraden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.