Leuke webshops om voor jezelf én voor je kind te shoppen

Dat ik groot fan ben van online shoppen is je vast niet ontgaan. Ik vind het ook hartstikke leuk om even naar de stad te gaan, maar online shoppen is gewoon wat makkelijker. Zeker met twee kinderen in huis. Beide kinderen meenemen om uitgebreid te shoppen is gewoon geen doen, en daarom komt de pakketbezorger regelmatig een pakketje brengen. Ik hou erg van webshops waar ik zowel voor mezelf als voor de kinderen kan shoppen. Zo hoef ik maar één keer te bestellen, ik heb maar één keer een pakketbezorger aan de deur, en ik hoef maar één keer (of helemaal geen) verzendkosten te betalen. Vandaag deel ik met jullie waar ik graag zowel voor mijn kinderen als voor mezelf shop.

h en m
H&M

Ik ben al jaren groot fan van de H&M. Als tiener gaf ik zo ongeveer al mijn kleedgeld uit op de Divided afdeling. Later ging ik vooral naar de ‘gewone’ damesafdeling, ik kocht er flink wat zwangerschapskleding en ik heb ook wat voedingskleding van de H&M. Verder was het één van de eerste webshops waar ik op keek toen ik net zwanger was, en ik heb er heel wat baby- en kinderkleding vandaan. Oh, en inmiddels is Nomi ook groot fan!

Bonprix

Een tijdje geleden kwam ik er via een andere blog achter dat Bonprix hele leuke items heeft. Ik besloot er laatst weer eens op te kijken, en ik deed meteen een t-shirtje voor mezelf in mijn winkelmandje. Vervolgens kon ik het natuurlijk niet laten om ook even voor Nomi en Lenn te kijken, en de kinderkleding is ook echt heel leuk! Vervolgens Googelde ik op ‘Korting Bonprix‘ en jaar hoor, ik kwam een kortingscode van 15% tegen. Dat is nog eens leuk shoppen!

Zalando

Ook op de site van Zalando kijk ik al jarenlang regelmatig even. En weer zowel voor mezelf als voor Nomi en Lenn. Ik moet zeggen dat ik de kinderkleding vaak een beetje prijzig vind, maar in de sale zie ik wel vaak leuke en betaalbare dingen. Dameskleding is er wel veel te vinden voor leuke prijsjes, en ik heb er een aantal keer wat besteld.

Wat zijn jouw favoriete webshops?

4 gedachten over “Leuke webshops om voor jezelf én voor je kind te shoppen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.